mfm125
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,736
hocam en az 15dk dir böyleneara alıyosunuz hemen bitiyo
hocam en az 15dk dir böyleneara alıyosunuz hemen bitiyo
hayatta şansın yüzüne gülecek bende 10 yıldır gece gündüz ne iş olsa çalıştığım aile işletmesinden cebimde 3 aylık idare edecek parayla çıktım şaka gibiŞanslı gençler ah be hep kaybettik şu hayatta azcık ağlayayım bari. Baba imkanıyla güzelce okuyup kira vermeden geçinirler ah ulan
yok be hocam yıllardır kira ödüyorum geçinmeye çalışıyoruz. bir şey kat edemiyoruzki. 40 45 bin kazanıyom zaten 2 hafta sonra kira 30 bin olacak. Bunaldım ya birşeyler deniyorum her şey elde patlıyor düz çalışmak cok zor artık. Sanada geçimş olsun senin durumda baya asıkıntıymış. Benim asıl sorunum kira zaten dükkan araba hiçbirşey yokda kira olmasa çok rahat geçinilir para biriktirilir. Kira nefes kesiyorhayatta şansın yüzüne gülecek bende 10 yıldır gece gündüz ne iş olsa çalıştığım aile işletmesinden cebimde 3 aylık idare edecek parayla çıktım şaka gibi
kira sıkıntı dediğin gibi hocam allah kolaylık versin güç kuvvet versin bizlere ben işte bulamadım daha bakalım nasıl olacak bilmiyorumyok be hocam yıllardır kira ödüyorum geçinmeye çalışıyoruz. bir şey kat edemiyoruzki. 40 45 bin kazanıyom zaten 2 hafta sonra kira 30 bin olacak. Bunaldım ya birşeyler deniyorum her şey elde patlıyor düz çalışmak cok zor artık. Sanada geçimş olsun senin durumda baya asıkıntıymış. Benim asıl sorunum kira zaten dükkan araba hiçbirşey yokda kira olmasa çok rahat geçinilir para biriktirilir. Kira nefes kesiyor
bedavaINNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
amin cümleten. Benim işte sıkıntı işte 40 45 anca geliyor saçma sapan bir şey. 3-4 yıldır kpss ile başvuruyoruzda bi yere giremedik. Herhalde dükkan açmayı denemek son çarekira sıkıntı dediğin gibi hocam allah kolaylık versin güç kuvvet versin bizlere ben işte bulamadım daha bakalım nasıl olacak bilmiyorum