Yks Sonuçları Geldi Ne Yapcam

AYT'ye hiç çalışmamışsın da ondan yapamamışsın. Aslında süre sıkıntısı olmayan, bilgi çoğunlukta, çalışanın kazandığı bir sınav. Bence bütün sınavlar içinde en iyisi AYT.

Hocam inanılmaz bir yığılma olduğu için hafif tereddütlüyüm. Ege'de 2 yıllık tekstil teknolojisi yazacağım. Bu bölüm 2022-2024 arasında genellikle 890-900k arası kapatmış, 2025'te 860k ile kapatmış. Ben 673k yaptım sizce ilk tercihe yazsam bu bölüm gelir mi? Geçen sene bu bölümün kontenjanı düşürülmemişti bence bu sene de düşürülmeyecek ama malum geçen sene bu sıralama bandındaki 2 yıllık bölümlerde 200k'ya varan düşüşler olmuştu. Sizce bu bölüm gelir mi bana? En son ki sıralamaya göre 170-180k daha iyi yapmışım.

2022 de 700 bin sıralamayla deprem kontenjanından yazılım mühendisliğine gitmiştim 2 ay oldu mezun olalı vay anam vay millet ne halde ne olacak bu bizim milletin hali valla rızık kapısı desen kapılar oldu sana bunker kapısı gibi lop diye çarpıyor insanların suratına ya bir yerlerde amcan olacak ya da biri olacaksın ki anca belini doğrult. üzücü hocam

2022 de 700 bin sıralamayla deprem kontenjanından yazılım mühendisliğine gitmiştim 2 ay oldu mezun olalı vay anam vay millet ne halde ne olacak bu bizim milletin hali valla rızık kapısı desen kapılar oldu sana bunker kapısı gibi lop diye çarpıyor insanların suratına ya bir yerlerde amcan olacak ya da biri olacaksın ki anca belini doğrult. üzücü hocam
hocam o şans keşke bendede olsaydı malesef
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Başkan sana şöyle diyim en düşük müh 247 puan idi ücretli geçen sene,13 net mat ve 2.88 Gano ile 237 puan gelecek gibi,yani ben dandik bir ünide muh için 5-6m harcamazdim,yani bence değmez burslu veya devlet kazanana kadar ocağın Soner dgs ile yüksek yer kazanmaya çalışmak aklını peynir ekmekle yemektir bak mesela geçen sene en dandik ünide hukuka dikey geçiş İLK 300 ile kapattı,yani yks öldürür DGS süründürür,ondan dolayı dedim
ne yapiyim o zaman mezuna mı bırakim

o zaman bilgisayar programcılığı yazıyorum
400k ile endüstri bölümleri yazmak daha mantıklı olabilir patlayıcı ve enerjitik malzeme mühendisliği silah tekniklerliyi veya genel olarak CNC gibi
(Bütün önlisans bölümlerden İİBF lisans bölümlerine dikey geçiş yapabiliyorsun)

44 net 565k geldi Hakkari bomba imha girer miyim
Torpil bile olamazsın

Son düzenleme:
400k ile endüstri bölümleri yazmak daha mantıklı olabilir patlayıcı ve enerjitik malzeme mühendisliği silah tekniklerliyi veya genel olarak CNC gibi
(Bütün önlisans bölümlerden İİBF lisans bölümlerine dikey geçiş yapabiliyorsun)

Torpil bile olamazsın
sağolun hocam valla karar verdim bilgisayara programcılığı yazıcam güzel bir yerde gazi fln oradan olursa dgs olmazsa yapıcak bişi yok

yksye çalışmadım hiç sonuçlarm ben 200 civarı gelir diyordum 400k sıralama yaomışım sayısalda bilgisayar programcılığı düşünüyorum sizce gidilir mi dgsden giderim diyorum seneye kalmayı pek düşünmüyorumda
Ben Gazi Üniversitesi Uçak Teknolojisindrn yüricem hocam. İngilizcen varsa yap

AYT'ye hiç çalışmamışsın da ondan yapamamışsın. Aslında süre sıkıntısı olmayan, bilgi çoğunlukta, çalışanın kazandığı bir sınav. Bence bütün sınavlar içinde en iyisi AYT.
Birde ekleme yapmak isterim, AYT Esnek. Ismarlama Takım Elbise gibi kendine diktirebiliyorsun. TYT ve YDS Esnek değil, Hazır-Kalıp.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,171
Üyeler
199,628
Son üye
bcanylmz

Geri