🔥İndirim Dahua 25″ 320hz 1ms Fhd Ips 5.999tl

Mujka

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,567

Lenovo 25-10 geçen 5700tlye düşmüştü hangisi daha iyi cs oynanacak

Soru Bile Değil Derken Hocam Zaten Lenovo Varken Dahua Alınmaz Demek İstedim Aslında :)
Hocam ben de öyle tahmin etmiştim ama markayı hiç duymadığım için belki harikadır diye ses edemedim xd

Sordum ama hocamm markayı hiç duymadım vallaha ne çıkar altından bilmiyorum
Marka kaliteli guvenlik kamera sistemleri ureten eski bir marka ama isi monitor yapmak degil ben olsam monitorde lenovo guvenlik kamerasi alacak olsaydim bunu tercih ederdim.

Lenovo 25-10 geçen 5700tlye düşmüştü hangisi daha iyi cs oynanacak
Bu daha mantıklı olur. Ghosting testi cam gibi:
IMG_20260522_223101.webp
Screenshot_20260522_225237_app_revanced_android_youtube_MainActivity.webp

Ana mesajda rehber var. Sadece FPS oyunları oynayacak kişiler için çok mantıklı çünkü ghosting testi muazzam. En ucuz e-sporcu tarzı monitör.

Soru Bile Değil Derken Hocam Zaten Lenovo Varken Dahua Alınmaz Demek İstedim Aslında :)
Lenovo renk ayarı berbat yazılar bulanık net değil lg 24gl600f kullanıyorum 144hz 1 monitör daha önce asus 280hz 1 ms kullandım hiç birisi lg deki görüntüyu sunmuyor sürekli bi renk doygunsuzlugu rahatsız ediciligi var 25-10 2 gün kullanıp iade ettim başım agrıdı 3 saat pynadım gözüm ve başım agırdı yazılar harfler net değil tuhaf bir görüntü var tenkler gerçeği yansıtmıyor ki yansıtmalı ips panel lg tn panel olmasına rağmen daha iyi

Lenovo renk ayarı berbat yazılar bulanık net değil lg 24gl600f kullanıyorum 144hz 1 monitör daha önce asus 280hz 1 ms kullandım hiç birisi lg deki görüntüyu sunmuyor sürekli bi renk doygunsuzlugu rahatsız ediciligi var 25-10 2 gün kullanıp iade ettim başım agrıdı 3 saat pynadım gözüm ve başım agırdı yazılar harfler net değil tuhaf bir görüntü var tenkler gerçeği yansıtmıyor ki yansıtmalı ips panel lg tn panel olmasına rağmen daha iyi
Evet Lenovo'nun O Modelinde Bu Sorunları Bende Duydum .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu daha mantıklı olur. Ghosting testi cam gibi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ana mesajda rehber var. Sadece FPS oyunları oynayacak kişiler için çok mantıklı çünkü ghosting testi muazzam. En ucuz e-sporcu tarzı monitör.
Ooo Reis .

Fps oyuncuları için harikaymış vallahi

Lenovo Legion 25-10 2.el olarak elime düştü. Ghosting vs. problemi yok ama renk ve parlaklığı pek iyi değil. Hali hazırda VG27AQZ kullanıyorum, 320Hz ile değiştiririm diye düşündüm ama tatmin etmedi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne alaka diye soruyor olabilirsiniz ama deneyimimi paylaşayım dedim. Biraz daha parlak monitör bulabilirseniz harika olur ama 6000TL ye göre Lenovo iyiydi.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,896
Üyeler
199,454
Son üye
tisorthane

Geri