afkhoca
80+
- Reaksiyon skoru
- 60
- Bütçe
- 30000
Uzun suredir sistem ariyorum da bi inceleyebilir misiniz veya tavsiyeizvar mi
Ddr5 sistem ariyorum
Pahalımsı
Ddr5 sistem ariyorum
Ekran kartı dışında harbiden iyi bir şey yok işlemci cort anakart şahsen tercih etmezdim vs vs
Ddr5 sistem ariyorum
Bende 6800 6800xt 6900xt vardı berbat geldiler bana ya.XFX Merc modeli iyi ama 6000 serisi sorunlu, PSU çok kötü, işlemci idare eder, 16 gb ram yetersiz
Seri komple sıkıntılı zaten ama merc modelinin soğutması iyiydiBende 6800 6800xt 6900xt vardı berbat geldiler bana ya.
Boost değerleri berbattı valla öyle kaldı benim aklımda. 200 300 mhz daha az çalışıyordu diğer kartlarıma göre.Seri komple sıkıntılı zaten ama merc modelinin soğutması iyiydi
Rx 6700 xt almayı düşünüyordum benBende 6800 6800xt 6900xt vardı berbat geldiler bana ya.
Yani şöyle söyleyeyim ekran kartsız 25 30 arasi ddr5 sistem düşürüpBu fiyata ddr5 sistem bulamazsın.Sisteme gelirsek psu kesin rampage vs falandır.Ekran kartı harici iyi bir parça yok.Facebook gruplarına girip orada ki sistemlere bakabilirsiniz veya parça parça oradan alabilrisnz
Bunu salladim o zamanEkran kartı dışında harbiden iyi bir şey yok işlemci cort anakart şahsen tercih etmezdim vs vs