Öneri Monsgeek M1 V5 Vs Wraith W75 V2

cedskin

80+
Reaksiyon skoru
5
Yakın zamanda yeni bir klavye almayı düşünüyorum ama MonsGeek M1 V5 ile Wraith W75 V2 arasında çok kararsız kaldım.

Kullanım Senaryom ve Durumum:

• Genellikle Hikaye (Singleplayer) ve Simülasyon oyunları oynuyorum.
  • Şu an arada sırada rekabetçi giriyorum ama arkadaşlarım rekabetçi oyunlara ağırlık vermem için bayağı baskı yapıyor. İleride rekabetçi oyun sürem diğer türleri geçebilir.
  • Geleceğe yatırım olsun diye Manyetik Switch (Rapid Trigger) teknolojili bir model seçmek mantıklı geliyor (fark yaratmıyor dense de yeni teknoloji sonuçta).
  • Bir yandan da MonsGeek’in o full alüminyum kasası, çok tok sesi, ağırlığı ve premium kalitesi beni acayip cezbediyor.
  • İki modelin de yazılımları, kullanım kolaylıkları veya stabilizasyonları hakkında pek bir fikrim yok.
Sizce temel kullanım, uzun ömürlülük ve genel tatmin için hangisini tercih etmeliyim? Özellikle W75 ve M1 V5 kullanan veya tecrübesi olan arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler:)

İkisi arasında M1 V5 alırdım. W75 alabileceğiniz en kötü manyetik deneyimlerinden biri olur.

Teşekkür ederim hocam m1 v5 alacağım ama bir sorum var HE tercih edecek olsaydınız ne tercih ederdiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,830
Üyeler
199,445
Son üye
Ragnarok

Geri