2026 Yılı İçin 100k Bütçe ile Motor Tavsiyesi

Nowarq

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
100000
Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkese iyi forumlar.

Yaklaşık 100 bin TL bütçem var ve 250 cc supersport/racing tarzında bir motor almak istiyorum. Özellikle eski Japon motorları gerek görüntüsü gerekse karakteriyle bana çok daha çekici geliyor.

Ancak bütçem biraz kısıtlı olduğu için seçim yapmakta zorlanıyorum. Aklımda RS200 var. Parça fiyatlarının uygun olması ve bakım maliyetinin düşük olması büyük avantaj fakat dış görünüşü bana çok hitap etmiyor.

Öte yandan CBR250R gibi motorlar da çok hoşuma gidiyor ancak krank sorunu, motor geçmişi belirsiz olması ve yedek parçalarının pahalı olması beni düşündürüyor. Açıkçası bu yüzden oldukça kararsız kaldım.

Siz olsanız 100 bin TL bütçeyle hangi 250 cc racing motoru tercih ederdiniz? Uzun süre sorunsuz binebileceğim, parçası bulunabilen ve bakım maliyetleri çok üzmeyen modelleri önerebilir misiniz?

Şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim.

kesinlikle rs200 japona paran yetmez çinin derdi bitmez kendini kanıtlamış tam fiyat performans motordur taksitli alma zorunluluğun yoksa rs200,

kesinlikle rs200 japona paran yetmez çinin derdi bitmez kendini kanıtlamış tam fiyat performans motordur taksitli alma zorunluluğun yoksa rs200,
direkt nakit alıcam bu sayede 2.el temizlerinide rahat bulurum herhalde aslında daha torklu bir şey istiyorum ama sanırım bu bütçeye çok zor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,816
Üyeler
199,441
Son üye
demir35

Geri