Ea Üni Tercih İçin Yardım

TqCNZ

80+
Reaksiyon skoru
10
Bu sene ea kısmında 2k yaptım ama obp belası yüzünden 3.4k ya attı ve hangi üniversiteleri yazıcağım konusunda kararsız kaldım. Genel olarak hep YBS bölümünü istiyordum: 1. sıraya kafama göre ne yazmak istiyorsam ,2. sıraya Marmara ybs ingilizce , 3. sıraya İstanbul Üni ybs ingilizce , 4. sıraya Marmara ybs almanca. (Almanca ybs okumak mantıklı mı bilmiyorum.) , 5 sıraya Gazi ybs yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım çevremdekiler ankaranın o kadar iyi bir yer olmadığını gazinin de o kadar güzel bir üni olamdığını söylüyor. Başka ea kısmında ybs gibi revaçta olan bölüm var mı bilmiyorum. Hukuk, psikoloji düşünmüyorum. Başka hangi bölüm olur bilmiyorum hem başka bölüm olarak hem de marmara üni almanca ve gazi ybs ile ilgili fikir verebilecek bilgisi olan var mı?

ybs belki mantıklıdır ama bence senin puanın için mantıklı deil o puana daha güzel bölümler yazabilirsin. yinede senin kararın

ybs belki mantıklıdır ama bence senin puanın için mantıklı deil o puana daha güzel bölümler yazabilirsin. yinede senin kararın
mesela daha güzel bölümler olarak neler var ben ybsyi ea kısmında en iyi bölümlerden biri olarak biliyorum

mesela daha güzel bölümler olarak neler var ben ybsyi ea kısmında en iyi bölümlerden biri olarak biliyorum
Hocam düşünmediğinizi belirtmişsiniz ama hukuk daha iyi değilmidir?

Hocam düşünmediğinizi belirtmişsiniz ama hukuk daha iyi değilmidir?
Hukukta iyi bir bölüm evet ama ben yurt dışına çıkmak istediğim için ve ybs de yurt dışı imkanı olarak güzel bir bölüm olduğunu düşündüğüm için hukuk olmaz diyorum. Çünkü hukuk okuyup yurt dışında hukuk üzerine iş bulmak mümkün değil galiba mümkünse bile çok kısıtlı bir şekilde mümkündür. İlla yurt dışı olucak diye bir şey yok ama hukuk hem zor hemde benlik bölüm değil gibi ama gene de tam bilmediğim için araştırıp bakabilirim.

Hukukta iyi bir bölüm evet ama ben yurt dışına çıkmak istediğim için ve ybs de yurt dışı imkanı olarak güzel bir bölüm olduğunu düşündüğüm için hukuk olmaz diyorum. Çünkü hukuk okuyup yurt dışında hukuk üzerine iş bulmak mümkün değil galiba mümkünse bile çok kısıtlı bir şekilde mümkündür. İlla yurt dışı olucak diye bir şey yok ama hukuk hem zor hemde benlik bölüm değil gibi ama gene de tam bilmediğim için araştırıp bakabilirim.
psikoloji okursan yurt dışında daha rahat olabilir hem avrupa da bu bölüm daha çok teknik öğrenirsin , ybs olur senin kararın sonuç olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,953
Üyeler
201,362
Son üye
vedavakti
Geri