🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Baileys stok gelecek mi artık ne zamandır bekliyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Konuyu tamamen okumadım bu arada memnun olmayan var mı bir kroniği falan çıktı mı?

kullanan ve bilen arkadaşlar söylerse sevinirim 3450₺ fiyatına kesinlikle değicek bir klavye midir?
Bence değer baileys geldiği gibi yapıştırıcam.

Baileys stok gelecek mi artık ne zamandır bekliyorum.

Konuyu tamamen okumadım bu arada memnun olmayan var mı bir kroniği falan çıktı mı?

Bence değer baileys geldiği gibi yapıştırıcam.
kronik denir mi bilmem ama pp platelerde tuşlara bastırırsan plate içe doğru çöküyor biraz

kronik denir mi bilmem ama pp platelerde tuşlara bastırırsan plate içe doğru çöküyor biraz
O normal bir durum hocam.

onda da aynı hatta telefonuma bağlayınca cihazlar kısmında da şarjı 100 olarak gözüküyor.
Firmware update denedin mi bilmiyorum ama aklıma o geldi sadece, şu mesajımda atmıştım nasıl yapılacağını. O da işe yaramazsa aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef. Bir de göstergeden bağımsız şarjın yaklaşık kaç saatte bitiyor? 20-30 saat RGB ler açıkken normal bir süre o klavyede ama seninki bu aralıktan çok uzaksa bir sıkıntı vardır zaten.

O normal bir durum hocam.

Firmware update denedin mi bilmiyorum ama aklıma o geldi sadece, şu mesajımda atmıştım nasıl yapılacağını. O da işe yaramazsa aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef. Bir de göstergeden bağımsız şarjın yaklaşık kaç saatte bitiyor? 20-30 saat RGB ler açıkken normal bir süre o klavyede ama seninki bu aralıktan çok uzaksa bir sıkıntı vardır zaten.
firmware update yaptım zaten 20-30 saat kullandığımı düşünmüyorum en son kullandığımda 1-1,5 gün içinde tüm gün kullanmamama rağmen bitmişti ama bilmiyorum şuan tekrar deniyorum şarj süresini rgb ler kapalı şekilde

Geri