kanka ilk defa pc kullanmiyorum biliyorum , ama bu sistem de problem var sistemde yoksa bile benimkinde kesin var normal bi bilgisayar degil kesinlikle
Merhaba,
"Coil whine", elektronik bileşenlerde - özellikle de bobinlerde - elektrik yükünün hızlı ve düzensiz değişimi sonucunda oluşabilen, yüksek frekanslı titreşimlerin neden olduğu duyulabilir bir sestir. Bu durum, cihazın teknik performansını ya da işleyişini olumsuz yönde etkilemez ve herhangi bir donanımsal arızaya işaret etmez.
Modern elektronik sistemlerin çoğunda görülebilen bu ses, cihazın çalışma prensiplerinin doğal bir sonucu olarak kabul edilmektedir. Coil whine, kullanıcı deneyimi açısından bazı durumlarda fark edilebilir olsa da, cihazın güvenliği, verimliliği veya uzun ömürlülüğü üzerinde herhangi bir olumsuz etkisi bulunmamaktadır.
Ürününüzde yaşadığınız sorunla ilgili olarak teknik servis birimimize başvuruda bulunabilirsiniz. Bu süreçte dikkat etmeniz gereken adımlar aşağıda yer almaktadır:
Paketleme Talimatları:
Ürünü hasar almayacak şekilde korunaklı biçimde paketleyiniz. Ürün size geldiği gibi paketlenmeli ve kutuları eksiksiz olmalıdır. Soğutucunuz ayrı olarak gönderildiyse sizlerin de soğutucuyu ayrı olarak göndermesi gerekmektedir.
Masaüstü bir bilgisayar gönderiyorsanız, ekran kartını sistemden demonte ederek, kendi kutusu içerisinde ayrı şekilde paketlemenizi önemle rica ederiz.
Sistemi, tüm aksesuarlarıyla birlikte ve içerisine yaşadığınız soruna dair açıklayıcı bir not ekleyerek gönderiniz.
Notta Yer Alması Gereken Bilgiler:
Sipariş numaranız
İsim – Soyisim
İletişim bilgileriniz (telefon, e-posta)
Arıza veya yaşadığınız sorunun açık şekilde belirtilmesi
Gönderim Bilgileri:
Paketinizi, Yurtiçi Kargo aracılığıyla, 555772740 numaralı kargo anlaşma kodumuzu kullanarak ücretsiz şekilde tarafımıza gönderebilirsiniz.
Lütfen gönderim sırasında kargo takip numarasını almayı unutmayınız.
Önemli Hatırlatmalar:
Ürününüz servisimize ulaştığında, sistemin detaylı testleri yapılacaktır. Bu testler sırasında, gerek duyulması halinde işletim sistemi sıfırlanabilir (format atılabilir). Bu nedenle, ürününüzü göndermeden önce önemli verilerinizi yedeklemenizi tavsiye ederiz.
Test ve arıza tespiti amacıyla, cihazınıza farklı bir işletim sistemi sürümü geçici olarak yüklenebilir. Bu işlem, yalnızca gerekli görülmesi halinde gerçekleştirilir.
Kargoya verilen ürünlerde sigorta bulunmamaktadır. Bu nedenle, ürününüzü darbelere karşı güvenli ve dayanıklı şekilde paketlemeniz büyük önem taşımaktadır. Hasarlı ulaşan ürünlerde firmamız ve kargo firması sorumluluk kabul etmemektedir.
Son olarak; servisimize gönderilen sistem içerisinde, tarafımızdan satın alınmamış herhangi bir bileşenin bulunması durumunda, bu parçalara ilişkin yaşanabilecek olası sorunlarda firmamız sorumluluk kabul etmemektedir.