Garanti Kartı Olanlara 2000 Alışverişe 1000 Puan Pazarama Alışveriş Şartlı

xFxem

80+ Silver
Reaksiyon skoru
811
Merhabalar,
bonus uygulamasında gördüm ''çarşı'' yazın kampanyalar kısmına 2000 harcamaya /1000tl puan veriyor uygulamadan ilerleyip pazaramaya giriyorsunuz, 2000tl üzeri ürün alıyorsunuz 3 ağustos tarihinde 1000tl bonus yüklenecekmiş.Kampanyaya katıl vs kısmı yok kredi yada banka kartıyla katılınabiliyormuş ben pay ile 2 taksit 600w psu aldım sorun olursa mh ile görüşülebilir sorun cıkacağını sanmıyorum.Başka kombolar yapılabilir bonus uygulamasını inceleyin.

NOT:BAZI ARKADAŞLARDA HİÇ CIKMAZKEN KİMİNDE KISMI CIKIYOR KİŞİYE ÖZEL GÖRÜNÜYOR KONTROL EDİN.

Son düzenleme:
Merhabalar,
bonus uygulamasında gördüm ''çarşı'' yazın kampanyalar kısmına 2000 harcamaya /1000tl puan veriyor uygulamadan ilerleyip pazaramaya giriyorsunuz, 2000tl üzeri ürün alıyorsunuz 3 ağustos tarihinde 1000tl bonus yüklenecekmiş.Kampanyaya katıl vs kısmı yok kredi yada banka kartıyla katılınabiliyormuş ben pay ile 2 taksit 600w psu aldım sorun olursa mh ile görüşülebilir sorun cıkacağını sanmıyorum.Başka kombolar yapılabilir bonus uygulamasını inceleyin.
Bende görünmüyor hocam

Merhabalar,
Ödeme şartında garanti pay mi var ?

Ödeme şartında garanti pay mi var ?
yok ben ordan ödedim sadece,
sanalkart,fix kart ve banka kartıyla oluyormuş.
Kişiye özel olabilir ss aldırmıyor banka uygulaması o yüzden ss koyamıyorum.Son gün 31 temmuz bonus çarşıda 1000tl bonus kazanma fırsatı diye geçiyor kampanyanın adı.

yok ben ordan ödedim sadece,
sanalkart,fix kart ve banka kartıyla oluyormuş.
Kişiye özel olabilir ss aldırmıyor banka uygulaması o yüzden ss koyamıyorum.Son gün 31 temmuz bonus çarşıda 1000tl bonus kazanma fırsatı diye geçiyor kampanyanın adı.
Ana sayfada bonus çarşı gelmiş pazarama var ama öyle bir kampanya görünmedi bende de

Merhabalar,
Bulamadım kişiye özel sanırım

Size özel olmasın?

Kişiye özel kampanya genelde saatlik veya günlük oluyor bana 2 hafta önce gelmişti hemen gitmişti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,973
Üyeler
200,261
Son üye
la tursu

Geri