Hazır Sistem mi Yoksa Topla Pc mi Öneri Lütfen?

Pahalı gibi sanki
1784923250607.webp

Hocam abartmasanız mı artık. Su almak için bile 2-3 market mi araştırıyorsunuz. Ben de kaç gündür hazır sistem arıyorum. Şu ana kadar 16gb 5060 TI'lı bulabildiğim en ucuz ddr5 sistem bu oldu. Maalesef peşin fiyata taksit yapıkredi'ye olmuyor diye alamadım. Kartınız destekliyorsa çok iyi sistem bana göre.

Alıntıyı görüntüle
Hocam abartmasanız mı artık. Su almak için bile 2-3 market mi araştırıyorsunuz. Ben de kaç gündür hazır sistem arıyorum. Şu ana kadar 16gb 5060 TI'lı bulabildiğim en ucuz ddr5 sistem bu oldu. Maalesef peşin fiyata taksit yapıkredi'ye olmuyor diye alamadım. Kartınız destekliyorsa çok iyi sistem bana göre.
insanlar parayı sokakta bulmuyo yüsek meblağlara giriş orta sistem alıyolar tabii ki bakacaklar her yere ve evet bi tık fazla
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu sistem bu paraya değer mi 3 at taksit peșin fiyatína
büten belli bi seviyeyi aşmadıkça hazır sistem en iyisi

insanlar parayı sokakta bulmuyo yüsek meblağlara giriş orta sistem alıyolar tabii ki bakacaklar her yere ve evet bi tık fazla

büten belli bi seviyeyi aşmadıkça hazır sistem en iyisi
Hocam ona bir şey demiyorum zaten. Ben de haftalardır ucuza sistem bulacağım diye tüm forumlarda böcekliyorum.

Hocam ona bir şey demiyorum zaten. Ben de haftalardır ucuza sistem bulacağım diye tüm forumlarda böcekliyorum.
tavsiyem itopyaya ve incehesaba bakın diğer yerler uzun zamandır uygun sistem sunmuyo farklı farklı yerlere bakmaktansa ikisine bakın hangisinde kafanıza göre bişe varsa çekin. bizlede tartışabilirsiniz fiyat parça yorumu yaparız

Alıntıyı görüntüle
Ne yapalım gönlünü eğlemek için iyiymiş al mı diyelim? Pahalı işte. Yakın fiyatlara 5070'li alırsın zaten. Bu sistem bu paraya değer mi demişsin bende pahalı dedim.d

Al mesela hiç araştırma yapmamama rağmen ilk girdiğim sistem. Yani üstüne biraz daha ekleyip bunu alabilirsin mesela.

Ne yapalım gönlünü eğlemek için iyiymiş al mı diyelim? Pahalı işte. Yakın fiyatlara 5070'li alırsın zaten. Bu sistem bu paraya değer mi demişsin bende pahalı dedim.d

Al mesela hiç araştırma yapmamama rağmen ilk girdiğim sistem. Yani üstüne biraz daha ekleyip bunu alabilirsin mesela.

senin mantıkla 70k ya da 5070 ti var kanka böyle böyle gidemezsin :D

1784970820728.webp

Konu sahibi ben değilim ki hocamingo. Hem bu da pahalı. Üstüne 100k tl daha koy, daha iyi sistem alırsın bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,234,142
Üyeler
201,414
Son üye
ZİBGAN
Geri