6800 TL'ye Razer Viper V3 Pro Faker Edition Alınır mı?

fatelover

80+
Reaksiyon skoru
58

Bir mouse'a bu kadar para verilmez diyenler elbet çıkacaktır ama LoL'de mouse hakimiyetinin ve klavyenin pc'den daha önemli olduğunu düşünüyorum. O yüzden kaliteli bir şey almak istiyorum. Sizce bunu almalı mıyım yoksa alternatif daha iyi bir şeyler önerebilir misiniz?

Bir mouse'a bu kadar para verilmez diyenler elbet çıkacaktır ama LoL'de mouse hakimiyetinin ve klavyenin pc'den daha önemli olduğunu düşünüyorum. O yüzden kaliteli bir şey almak istiyorum. Sizce bunu almalı mıyım yoksa alternatif daha iyi bir şeyler önerebilir misiniz?
Atk a9 air de iyi diyorlardı f/p olarak kullanmadım ama çok öneriliyor du bi bakabilirsiniz

Bir mouse'a bu kadar para verilir
Ama o mouse bu mouse değil.
O kadar para verdikten sonra WLmouse Beast X Pro alırsın ki şu anda -göreceli olsa da- piyasadaki en iyi mouse'tur.

5 para etmez kullanıyorum fakersız olanını
Razer çok övülüyordu. Kesin Viper pro v3 alacağım diyordum bu yorumun üzdü. Sence ne alayım? Bu kalitede ne tavsiye edersin?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir mouse'a bu kadar para verilir
Ama o mouse bu mouse değil.
O kadar para verdikten sonra WLmouse Beast X Pro alırsın ki şu anda -göreceli olsa da- piyasadaki en iyi mouse'tur.
Wraith bana bedava ürün gönderse ertesi gün yollarım öyle söyleyeyim başkan. :D Başka önerin var mı?

Wraith bana bedava ürün gönderse ertesi gün yollarım öyle söyleyeyim başkan. :D Başka önerin var mı?
Wraith'ten almak zorunda değilsin. Misal ben sıfır sayılacak kondisyondakini 5500TL'ye satıyorum forumda bile ilanım mevcut, profilimden inceleyebilirsin.
Belki farklı platformlarda daha farklı renk modellerini de bulabilirsin.
Böyle bir bütçen varsa bu tarz highend bir ürün almanı tavsiye ederim ki verdiğin paranın hakkını elinde hissedebil.
Normalde sürü psikolojisini ben de sevmem ama mouse başka ne alınabilir ki? Logitech Superlight pro 2 falan çıkmıştı yine Logitech mi alayım?
Aman diyim. QC sorunlu.

Wraith'ten almak zorunda değilsin. Misal ben sıfır sayılacak kondisyondakini 5500TL'ye satıyorum forumda bile ilanım mevcut, profilimden inceleyebilirsin.
Belki farklı platformlarda daha farklı renk modellerini de bulabilirsin.
Böyle bir bütçen varsa bu tarz highend bir ürün almanı tavsiye ederim ki verdiğin paranın hakkını elinde hissedebil.

Aman diyim. QC sorunlu.
Peki sen niye satıyorsun? 2. El istemiyorum ve Wraith alakalı hiçbir şeyi almak istemem. Razeri eledik, Logitech'i eledik başka ne alabilirim önerin var mı?

Peki sen niye satıyorsun? 2. El istemiyorum ve Wraith alakalı hiçbir şeyi almak istemem. Razeri eledik, Logitech'i eledik başka ne alabilirim önerin var mı?
Pro benim elime biraz ufak geldi, aynısının Max olanını aldım onu kullanıyorum o nedenle :)
Bendekini toplasan 5 defa bile kullanmadım mesela, boşuna sıfırdan farksız demiyorum, eminim piyasada bu kondisyonda çok fazla ürün vardır.
Bu kadar uzak kalma derim çünkü bu mouse için gerçekten değiyor.
He yok ben ille sıfırdan yürüyeceğim diyorsan Pulsar modellerine bakabilirsin Gaming.gen'de mevcutlar, eline uyacağını düşündüğün bir tanesini seç mesela X2H Crazylight fena değildir claw tutuş için. Ama yineliyorum bütçen varken, tam premium, magnezyum kasa bir ürün alabilecekken diğer seçenekler.. bilemedim yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,466
Üyeler
200,131
Son üye
kastamonukeşa_döven

Geri