- Bütçe
- 1500
Arkadaşlar %100 klavye almaya karar verdim.
Bütçem genel olarak 1-3k arası ama genel olarak 1500e yakın bulabilirsem çok iyi olur.
Çok iyi ürün çok iyi fiyat derseniz de en fazla 3kya çıkabilirim.
Forumlardan vs birkaç klavye buldum. Sizin önerilerinizi de bekliyorum
Kablolu bir şekilde kullanmayı sorun etmem yani kesinlikle 2.4 veya bleutooth olsun diye bir ısrarım yok.
Sanırsam kablonun çıkarılabilir olması güzel olur. Kablo bozulması sonrası klavye çöp olmaz.
www.itopya.com
ty.gl
ty.gl
ty.gl
Bütçem genel olarak 1-3k arası ama genel olarak 1500e yakın bulabilirsem çok iyi olur.
Çok iyi ürün çok iyi fiyat derseniz de en fazla 3kya çıkabilirim.
Forumlardan vs birkaç klavye buldum. Sizin önerilerinizi de bekliyorum
Kablolu bir şekilde kullanmayı sorun etmem yani kesinlikle 2.4 veya bleutooth olsun diye bir ısrarım yok.
Sanırsam kablonun çıkarılabilir olması güzel olur. Kablo bozulması sonrası klavye çöp olmaz.
Razer BlackWidow V4 X Green Switch Kablolu Türkçe Gaming Klavye | ITOPYA
Razer BlackWidow V4 X Green Switch Kablolu Türkçe Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile RZ03-04701200-R3L1 ITOPYA'da
www.itopya.com
Aula S100 Pro Red Switch How Swap RGB Mekanik Klavye Bluetooth Kablolu Kablosuz Bağlantı Mavi - Fiyatı, Yorumları
S100 Pro Red Switch How Swap RGB Mekanik Klavye Bluetooth Kablolu Kablosuz Bağlantı Mavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡
Gamepower Ogre RGB 60M Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye - Fiyatı, Yorumları
Ogre RGB 60M Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡
Aula F99 3 Modlu RGB Hot Swap Mekanik Reaper Switch Kablosuz Makrolu Klavye Mavi : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Aula F99 3 Modlu RGB Hot Swap Mekanik Reaper Switch Kablosuz Makrolu Klavye Mavi : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
amzn.eu
CORSAIR K70 CORE RGB Tam Boy Bilek Destekli Mekanik Klavye (CH-910981E-TR) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
CORSAIR K70 CORE RGB Tam Boy Bilek Destekli Mekanik Klavye (CH-910981E-TR) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
amzn.eu
logitech G413 Se 920-010556 Mekanik Oyun Klavyesi - Fiyatı, Yorumları
G413 Se 920-010556 Mekanik Oyun Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡
Son düzenleme: