afkhoca
80+
- Reaksiyon skoru
- 63
Sarı siteye baktım ilanı koymadan önce 10 11 e kadar sadece cihaz çizikli tamir li vardı diye böyle yazdımipad 16 sıfırı 20k, ikinci el temizleri 16k civarlarına desek. biri 64 biri 128 biri 4 biri 6 gb ram işlemci de daha güncel bence çok yazmışsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
acil satacaksan 10 bin civarı normal fiyat bence
yazdım son mesajda. 12 binden başlıyor sorunsuzlar ama dediğim gibi bence hakkı 10 11 bin arası. o ekranı kırık zımbırtılara da 10 bin veren ağır enayidirSarı siteye baktım ilanı koymadan önce 10 11 e kadar sadece cihaz çizikli tamir li vardı diye böyle yazdım
Kac yazmamı tavsiye edersiniz satabilmem icinipad a16 sıfırı 20k, ikinci el temizleri 16k civarlarına desek. biri 64 biri 128 biri 4 biri 6 gb ram işlemci de daha güncel bence çok yazmışsın
acil satacaksan 10 bin civarı normal fiyat bence
12 bin liradan falan açıyor sorunsuzlar, bence bu cihazın ederi maks 10k
11 bin falan diyince ne diyor o 10 bin diyenlerKac yazmamı tavsiye edersiniz satabilmem icin
bence yazman gereken fiyat 12 falan evet12 yazip pazarlıkla o fiyatlara mi vereyim
Söyledim aslında biraz daha yukarı gelin ortada buluşalım diye11 bin falan diyince ne diyor o 10 bin diyenler
bence yazman gereken fiyat 12 falan evet
ona satma al satçıya mal satmam ben ölsemSöyledim aslında biraz daha yukarı gelin ortada buluşalım diye
Yok en fazla 10 veririm dedi
Galiba ticaretini yapıyordu 2 3 tane alıyormuş
Hepsini 10 dan almam gerek dedi
Yok zaten 10 a vermeyi düşünmüyorum da yine en kötü + -12 düşünüyorumona satma al satçıya mal satmam ben ölsem
telefoncu galerici al satçı bunlara mal satmam, para çok acilse borcum falan varsa belki düşünürüm
Dediğim gibi pc alacağım burda onun icin de forum açmıştım zatenona satma al satçıya mal satmam ben ölsem
telefoncu galerici al satçı bunlara mal satmam, para çok acilse borcum falan varsa belki düşünürüm
hacı sen 1 senedir neredeyse pc arıyosun, kışın sana pc önerdiğimi hatırlıyorumYok zaten 10 a vermeyi düşünmüyorum da yine en kötü + -12 düşünüyorum
Dediğim gibi pc alacağım burda onun icin de forum açmıştım zaten
Hocam benim 3 arkadaşıma bu sene pc aldırdımhacı sen 1 senedir neredeyse pc arıyosun, kışın sana pc önerdiğimi hatırlıyorum
Param güvende açmayın diyorlarBencede 12.500'e koy 11.500'e pazarlık payı olsun