Dace07
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Chrome Web Mağazası Yaz Gir Browsec Vpn Kur Bağlan Sonra Malwarebytes Sitesine Gir İndir Kapsamlı Tarama Yap Çünki Kimse Bilemez Ne Olduğunu Dediğimi Yap Bence Avast Vb Boşver Onları Bu Konuda En İyisi Malwarebytes Virüs VarsaAlıntıyı görüntüle
Merhaba, iki gündür bilgisayarım boşta çalışmasına çok fazla ram kullanıyor. Sistemi zorlayacak herhangi bir uygulama açık değil ama buna rağmen çok fazla kullanıyor hatta oyunları oynayamıyorum bile sebebi nedir nasıl çözerim? Şimdiden teşekkürler
Evet maalesef siteye giriyor ancak indirmeye kalkınca indirme bölgeniz sebebiyle bloklandı diyorMalwarebytes Türkiye'ye kapandı mı?![]()
Daha ilk çıktığı zamanlar kullanırdım ve hiç bir antivirüsün yakalayamadığı virüsleri bulur temizlerdi. Sistemi de kastırmaz, arayüzü de çok işlevseldi o yüzden çok severdim. Türkiye için kapanmasına üzüldüm ve çok ilginç geldi, muhtemelen satın alım yapılmayıp crackli versiyonları ülkemizde dönünce böyle bir karar aldılar.Evet maalesef siteye giriyor ancak indirmeye kalkınca indirme bölgeniz sebebiyle bloklandı diyor![]()
Aslında hâlâ bedava vpn ile indirdim ben kullanıyorum neden olduğunu hiç bilmiyorum.Daha ilk çıktığı zamanlar kullanırdım ve hiç bir antivirüsün yakalayamadığı virüsleri bulur temizlerdi. Sistemi de kastırmaz, arayüzü de çok işlevseldi o yüzden çok severdim. Türkiye için kapanmasına üzüldüm ve çok ilginç geldi, muhtemelen satın alım yapılmayıp crackli versiyonları ülkemizde dönünce böyle bir karar aldılar.
indiriyorum deneyeceğimChrome Web Mağazası Yaz Gir Browsec Vpn Kur Bağlan Sonra Malwarebytes Sitesine Gir İndir Kapsamlı Tarama Yap Çünki Kimse Bilemez Ne Olduğunu Dediğimi Yap Bence Avast Vb Boşver Onları Bu Konuda En İyisi Malwarebytes Virüs Varsa
Ekran kartın amd ise önceki sürüme dönAlıntıyı görüntüle
Merhaba, iki gündür bilgisayarım boşta çalışmasına çok fazla ram kullanıyor. Sistemi zorlayacak herhangi bir uygulama açık değil ama buna rağmen çok fazla kullanıyor hatta oyunları oynayamıyorum bile sebebi nedir nasıl çözerim? Şimdiden teşekkürler
Onda da bi düşüp denesene 3 4 kiside daha bu sorun görülmüs. Win 10 hepsinvidia ekran kartı kullanıyorum
Sİteye gir manuel aramadan ekran kartını seç açılan sayfada önceki sürümleri görebiliyorsunönceki sürümü nasıl yükleyeceğim?
Ddu ile sil driverını yüklemeden. Youtube da anlatımlar mevcut.önceki sürümü nasıl yükleyeceğim?
hocam teşekkür ederim dediğiniz şekilde sürücüyü silip yeniden yükledim ve sorunum düzeldiSİteye gir manuel aramadan ekran kartını seç açılan sayfada önceki sürümleri görebiliyorsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ddu ile sil driverını yüklemeden. Youtube da anlatımlar mevcut.