Gamesir Cyclone 2 Vs Thunderobot G80 Ts

Luxuies

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
4200
biraz araştırma yaptım 4k bütçem var ve bu iki gamepad arasında kaldım görünüş olarak ikiside hoşuma gitti fakat g80 hakkında gecikme ve bağlantı problemleri olduğunu gördüm. dongle kasamın arkasında takılı olacak ve kasada masamın altında araya bacağının girip bağlantının koptuğunu söyleyenler ve malzeme kalitesinin çok iyi olmadığını söyleyenler gördüm. cyclone 2de gayet güzel duruyor görünüş ve özellik olarak fakat g80deki ayarlanabilir joysticklerde çok hoşuma gitti. bu iki seçenek arasında kaldım hangisi sizce daha mantıklı? veya 4kya alınabilecek daha iyi bir gamepad varsa önerebilir misiniz?

cyclone2 alır geçerdim ben
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bazı spesifik oyunlar haricinde analog sertliği ayarlamak hiçbir işe yaramayacaktır

Nasıl kullanacağına göre değişri normal bir kullanıcıysan GameSir Cyclone 2 yeterlidir ama Switchte veya PC'de Switch emülatörü ile oyun oynuyorsundur yada rekabetçi FPS oyunları oynuyorsundur ve analog sertliğini ayarlamak istersin o zaman Thunderobot G80 TS alınır ama daha normal bir kullanıcı isen single player oyunlar oynuyorsan GameSir Cyclone 2 daha iyi bir tercih içerisinden şarj ünitesi çıkmasından ve tüm tuşlarının mekanik olmasından ötürü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,882
Üyeler
200,233
Son üye
strivetr

Geri