Ddr5 veya Dd4 Arasında Nası Farklar Var Oyunlarda Nası Etkı Eder

bu iki karttan bir tanesini tercih ederken xess veya dlss den ziyade direkt fiyatına bakarak alırım, hemen hemen aynı performansı veriyor olsalar da( ki 5060 ın sürücüler doğrultusunda daha stabil bir %1 ve %0.1 değerleri verdiğini bilmekteyim) bu kartların performansının öyle yapay zeka kareleri ile kurtalılabileceklerini düşünmemekteyim, şahsen bu durumda 12 bin liralık garantili fiyatıyla b580 kesin bir kazanan oluyor, öbür tarafta 17-18 bin lirayla pazaryerlerinden almaya çalışıyoruz.

İşin özü 4gb vram eklentisi ile birlikte peşinde gelen teknolojiler zaten benim gözümde bir halt etmiyorken b580 alıp geçmek lazım
Evet, bunu izah edemiyorum genelde. B580 12 bin ve 5060 8G 17 bin. %50 farktan bahsediyouz. Ancak hala gelip burada gelip; o mu iyi, bu mu iyi; şu %3 iyi, şu %5 iyi tartışması yapılıyorsa; zaten kazanan fiyatıyla belli. 5060 8G 12-14 bin arasına satılmadığı sürece; bir tercih olmamalı.

2)Xess, dlss'ten daha iyi
İlk defa duyuyorum buna inanan birisini.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Onu artık bilmiyorum ama optiscaler'la çok iyi performans veriyor demişti forumda birisi
Performans olarak mı daha iyi, görüntü kalitesi olarak mı onu detaylandırmamışsın. Görüntü kalitesi olarak DLSS tartışmasız en iyisi bunu bilmeyen yoktur herhalde. Ama FPS olarak diyorsan, DLSS 4.5 zaten 4'e kıyasla FPS'de bariz düşüş veriyor. FSR ve XESS'in burada daha fazla performans vermesi normal, ama bu demek değil ki DLSS'ten daha iyi. Oyun deneyimi açısından ve desteklediği oyun sayısına bakarsanız, tartışma kapanıyor.

İlk defa duyuyorum buna inanan birisini.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Performans olarak mı daha iyi, görüntü kalitesi olarak mı onu detaylandırmamışsın. Görüntü kalitesi olarak DLSS tartışmasız en iyisi bunu bilmeyen yoktur herhalde. Ama FPS olarak diyorsan, DLSS 4.5 zaten 4'e kıyasla FPS'de bariz düşüş veriyor. FSR ve XESS'in burada daha fazla performans vermesi normal, ama bu demek değil ki DLSS'ten daha iyi. Oyun deneyimi açısından ve desteklediği oyun sayısına bakarsanız, tartışma kapanıyor.
Çok öznel.

Geri