🔥İndirim - Tekrar Stokta - Gigabyte Gaming A16 Cth İ7-13620h 16gb 512gb Rtx5050 40.999 TL

d0zza

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
402
Son düzenleme:
Kaç w
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

85miş

150w adaptörü var hiçbir işe yaramaz aldım ve iade ettim god of war açılmıyordu bile + 20 ms ekranı mevcut :D

Bi arkadaş dün 3050 bakıyordu 35K ya bulamadım inşallah görmüştür.

Gigabyte Gaming laptoplar hep performansı kırpılmış cihazlar idi. Adaptör de söylenene göre 150W imiş yani battery drain ihtimali.

@d0zza linkin tag=indirimfirsatlarim-38355-21 referans kodu içeriyordu. Bu seferlik ben düzelttim fakat Amazon linki paylaşırken parametreleri temizlemeye dikkat etmelisin aksi taktirde uyarı puanı alabilirsin. El ile beceremiyorsan şunu kullanabilirsin:

Son düzenleme:
Gigabyte Gaming laptoplar hep performansı kırpılmış cihazlar idi. Adaptör de söylenene göre 150W imiş yani battery drain ihtimali.

@d0zza linkin tag=indirimfirsatlarim-38355-21 referans kodu içeriyordu. Bu seferlik ben düzelttim fakat Amazon linki paylaşırken parametreleri temizlemeye dikkat etmelisin aksi taktirde uyarı puanı alabilirsin. El ile beceremiyorsan şunu kullanabilirsin:

benim konumu neden kapattın anlamadım önce ben paylaşmama rağmen

Arkadaşlar fiyatlar yükseldi 50.000 TL mi ne şu an ama sepette 42.000 görünüyor garip bir durum öbür AMD işlemcili olanın fiyatı değişmedi 41.999

benim konumu neden kapattın anlamadım önce ben paylaşmama rağmen
Konular aynı anda açılmış, bu konu daha çok yorum almış. Tamamen silmek yerine yoğun olan ile birleştirdim.

1785152619181.webp

Geri