Bedavanın bedavası, elden test ederek al mutlaka dolandırıcı vs olabilir
Mantıklımıdır sizce kalan parçaları iyi fiyata bulup tamamlasam rx 6600 vs.
Almayacağım muhtemelen let go da param güvende tarzı b sistem varmış bayadır bakmadığım için geldiğini görmemişim ama çok ayrıntılı testler vs gelirse alabilirim yibeBedavanın bedavası, elden test ederek al mutlaka dolandırıcı vs olabilir
O sistemler alıcıyı koruyor çoğunluklaAlmayacağım muhtemelen let go da param güvende tarzı b sistem varmış bayadır bakmadığım için geldiğini görmemişim ama çok ayrıntılı testler vs gelirse alabilirim yibe
PG direkt alıcı taraflı da letgo nasıl bilmiyorum, Letgo'da öyleyse ve arkadaş almayacaksan ben alayım xDO sistemler alıcıyı koruyor çoğunlukla
Yoook 6 yıldır bu anı bekliyorum 2 gb ram li pc im pandemide bozuldu sonunda reşit olunca iş bulunca paramı biriktirdim almayın nolurPG direkt alıcı taraflı da letgo nasıl bilmiyorum, Letgo'da öyleyse ve arkadaş almayacaksan ben alayım xD
Şakasına dedim hocam, etik olarak kendime yakıştırmam. Alacaksan kaçırma fiyat süperYoook 6 yıldır bu anı bekliyorum 2 gb ram li pc im pandemide bozuldu sonunda reşit olunca iş bulunca paramı biriktirdim almayın nolur
Linki kaldır hocamYoook 6 yıldır bu anı bekliyorum 2 gb ram li pc im pandemide bozuldu sonunda reşit olunca iş bulunca paramı biriktirdim almayın nolur
Üyelik TarihiMantıklımıdır sizce kalan parçaları iyi fiyata bulup tamamlasam rx 6600 vs.
Ve adam arızası var yok dememişki arızalıda olabilirÜyelik Tarihi
17.07.2026 ve tek ilan bu bilemedim