Exvega ve Zio Arasında Kaldım: Zio Venom Alınır mı?

Adroaven1

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
12000
Şu an kullandığım ürün Hawk Fab V4. Alalı 3 yıl oluyor. İlk geldiğinde oturma yeri düzgün hissettirmiyordu; bel ağrısı vesaire olmuştu. Bunun için müşteri hizmetleriyle birçok defa konuştum. Bana 3'ten fazla amortisör ve alt takım gönderimi sağladılar. Müşteri hizmetleri çok iyiydi ama sorun çözülmedi. İade süresi geçince de böylece kullandım ve alıştım. Şimdi yeni koltuk almak için birçok markayı araştırdım; ancak her koltuk markası hakkında çok fazla şikâyet var. 'Hawk çok iyi' diyen de var, 'Zio varken Hawk almayın' diyen de. Bir ara Exvega Andromeda almayı düşündüm ama onun için de olumsuz görüşler fazlaydı. Zio aklıma çok yattı, sizce alınır mı? Baktığım ürün Venom Fabric Premium. Bunun hakkında 'çok yüksek' vesaire diyorlar. Masam da standart bir masa yüksekliğinde, bu yüzden pek emin değilim. Beni bilgilendirirseniz sevinirim. Almaya niyetli olduğum koltuk Venom Fabric Deep Black. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Andromeda , kısa süreli oturup denedim mağazada rahat hissetmiştim ama uzun vadeli oturma sırasında ne olur bilemiyorum.

Arkadaşımda exvega var bende zio arkadaşım bendekini deneyince bunun altı bendekinden daha yumuşak rahat vs dedi.baktığım yorumlara araştırmalara göre bende zio venomu özelleştirip aldım.

Geri