Xkraltr6161
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Şu anda 50 k fiyatlı f/p hazır sistem var mı? Yoksa tek tek mi toplayayim yada şuan fiyatlar kötü durumda ise biraz daha bekleyeyim mi? Ne yapacağıma bir türlü karar veremedim
2. Ele girersen belkiŞu anda 50 k fiyatlı f/p hazır sistem var mı? Yoksa tek tek mi toplayayim yada şuan fiyatlar kötü durumda ise biraz daha bekleyeyim mi? Ne yapacağıma bir türlü karar veremedim
Şöyle bir sistem bulmuştum 45k 8 ay kullanılmış, incehesaptan alınmış. Sence alınır mı? Alirken nelere dikkat edeyim? Benchmark testi falan yaparım ürünü elden alırken, yeterli olur mu2. Ele girersen belki
alican kardeşim ilan sıkıntı olabilir dikkat et test falan yap alıcaksan elden al fiyat çok iyi doğruysa eğerŞöyle bir sistem bulmuştum 45k 8 ay kullanılmış, incehesaptan alınmış. Sence alınır mı? Alirken nelere dikkat edeyim? Benchmark testi falan yaparım ürünü elden alırken, yeterli olur mu
Teşekkür ederim, iletişime geçeyim ozaman elden alıp testlerini yaparımalican kardeşim ilan sıkıntı olabilir dikkat et test falan yap alıcaksan elden al fiyat çok iyi doğruysa eğer
Hocam sıfır olarak intel b580 12 gb vram en uygun seçenek gibi duruyor 2 k için sıfır başka seçenek yok bu fiyatlaraTeşekkür ederim, iletişime geçeyim ozaman elden alıp testlerini yaparım
Hocam Intel ekran kartı kullanmayı düşünmüyorum çünkü hiçbir bilgim yok. Evet f/p ama driver sorunları olabilir vs vs. O yüzden 2. El sistem alacağım mecbur, yardımcı olduğunuz için teşekkür ederimHocam sıfır olarak intel b580 12 gb vram en uygun seçenek gibi duruyor 2 k için sıfır başka seçenek yok bu fiyatlara
İster intel ister nvidia kullan ama elini çabuk tut sadece fabrika şuan 8 gb vramlere 90 dolar 12 gb vramlere 130 dolar zam koydu bunun bize koyuşunuda varsayarsak elini çabuk tut bütçe elveriyorsaHocam Intel ekran kartı kullanmayı düşünmüyorum çünkü hiçbir bilgim yok. Evet f/p ama driver sorunları olabilir vs vs. O yüzden 2. El sistem alacağım mecbur, yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim