36.000₺ Gıgabyte RX 9070 XT

Amazon depodan kart gelince testlerini yap hocam.
Bazı kartlarda üretim hatası olabiliyor o sebeple iade edilmiş olabiliyor. Ben 9070 almıştım üretim hatası vardı.
Sistemi daha toplayamadım ama elimdeki sisteme takıp test edebilirim ne yapmam lazım

Geçen 33 e asus prime ve 30 a xfx verdi vatan. Bu ekran kartının genel kalitesi onlardan daha iyi diye biliyorum ama bu fiyata alasım yok. Ama yakında gene zam gelecekmiş bu kartlara. Gece gece pederi uyandırmalı mıyım?

Ben iki hafta oldu alalı amazon depodan nasıl test edeyim şuan sağlam gibi
Spesifik bir test şekli yok hocam.
Furmark 10-15dk ve yüklü olan grafik ağırlıklı 2-3 oyunda ful ayarlarda 20-30dk oynayın yeter.
Bazı kartlar durmadan crash veriyor ne yaparsan yap düzelmiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sistemi daha toplayamadım ama elimdeki sisteme takıp test edebilirim ne yapmam lazım
+ iade süresi gecmeden yaparsan iyi olur yoksa ugrasirsin o yüzden

Geçen 33 e asus prime ve 30 a xfx verdi vatan. Bu ekran kartının genel kalitesi onlardan daha iyi diye biliyorum ama bu fiyata alasım yok. Ama yakında gene zam gelecekmiş bu kartlara. Gece gece pederi uyandırmalı mıyım?
Vatan indiriminden xfx aldım bende ama o fiyata yıl sonuna kadar bence dah a 9070xt gelmez.

32-33k bandına düşebilir 30k cok zor.
Yıl sonu kota doldurma stok bitirme muhabbetinden guzel indirimler olabiliyor bekleyecekseniz eğer.

Spesifik bir test şekli yok hocam.
Furmark 10-15dk ve yüklü olan grafik ağırlıklı 2-3 oyunda ful ayarlarda 20-30dk oynayın yeter.
Bazı kartlar durmadan crash veriyor ne yaparsan yap düzelmiyor.

+ iade süresi gecmeden yaparsan iyi olur yoksa ugrasirsin o yüzden

Vatan indiriminden xfx aldım bende ama o fiyata yıl sonuna kadar bence dah a 9070xt gelmez.

32-33k bandına düşebilir 30k cok zor.
Yıl sonu kota doldurma stok bitirme muhabbetinden guzel indirimler olabiliyor bekleyecekseniz eğer.
Onlineda 2 haftaydı galiba o süre içinde yapmış olurum

Geri