Bilgisaya Müh İçin Öneri (Seçip Seçmemek)

MahmutYL

80+
Reaksiyon skoru
37
157k sıralamayla önerebileğiniz üni varmı (ya da başka mühendislik bölüm hakkında öneri)

mezuna kal diyenler için sebebi :
(Bu sene mezun senemdi çalışmadığım için geçen seneye göre kötü yaptım ve bu sene kalırsam çalışacağımdan emin değilim yine o yüzden bir sene daha harcamak istemiyorum.Ama bu sıralamayla girdiğim ünide bilgisayar mühte iş bulmak çok zor olacaktır.O yüzden gittiğim ünide hazırlıkta denemek istiyorum çünkü risk almak istemiyorum.) geçen sene 117k yapmıştım

157k sıralamayla önerebileğiniz üni varmı (ya da başka mühendislik bölüm hakkında öneri)

mezuna kal diyenler için sebebi :
(Bu sene mezun senemdi çalışmadığım için geçen seneye göre kötü yaptım ve bu sene kalırsam çalışacağımdan emin değilim yine o yüzden bir sene daha harcamak istemiyorum.Ama bu sıralamayla girdiğim ünide bilgisayar mühte iş bulmak çok zor olacaktır.O yüzden gittiğim ünide hazırlıkta denemek istiyorum çünkü risk almak istemiyorum.) geçen sene 117k yapmıştım
Üniversitenin büyük bir avantajı olacağını sanmıyorum. Diplomaya göre alsalardı yıldız teknikte itüde falan okuyan adam gelecek kaygısı yasamazdi. Bir tık senden avantajli olurlar belki ama öyle sen doğuda bilgisayar muh okudun senden adam olmaz git inşaatta çalış falan durumuda olmaz yani. Benim gördüğüm şirketler deneyime hazır olan adama bakıyor alacağı zaman. Hem yetkin olman lazım hem kendini pazarlaman lazım.

bende bilgisayar dusunuyordum ama 210k yaptigim icin is alani daha genis olan elektrik elektronik dusunuyorum

bende bilgisayar dusunuyordum ama 210k yaptigim icin is alani daha genis olan elektrik elektronik dusunuyorum
bende düşündüm eem hakkında hem hiç fikrim hem de hiç ilgim de olmadı şuana kadar o yüzden bilgisayar daha doğru olue diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,071
Üyeler
200,833
Son üye
VincentVega38

Geri