Mikrofon kaliteleri nasil peki hocam
Mikrofon kaliteleri nasil peki hocam
Estağfurullah hocam. Kulaklığın cızırtı ve dip ses sorunu ilk üretimde ve sadece pro modelinde vardı benim size attığım ultra modelinde yoktu. Zaten sonraki üretimlerde büyük ölçüde problemleri çözdüler, iyileştirmeler yaptılar ultra modeli sorunsuzdu dahada sorunsuz oldu hocamCahilliğime verin hocamo zaman bunu öğrendiğim iyi oldu, attığınız modeli biraz da ben araştırayım sipariş vermeden önce. Teşekkürler tekrardan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam şimdi ufak bi baktım kulaklığa da çoğu kişide aynı sorun varmış, sol kulaklık kısmından cızırtı geliyormuş diyorlar bi bilginiz var mı
Çok teşekkürler hocam o sorun yoksa baya başarılı kulaklik gibi duruyorEstağfurullah hocam. Kulaklığın cızırtı ve dip ses sorunu ilk üretimde ve sadece pro modelinde vardı benim size attığım ultra modelinde yoktu. Zaten sonraki üretimlerde büyük ölçüde problemleri çözdüler, iyileştirmeler yaptılar ultra modeli sorunsuzdu dahada sorunsuz oldu hocam
Aynen öyle hocam çok kafa karıştırmayada gerek yok bu bütçedeki en iyisi al geç.Çok teşekkürler hocam o sorun yoksa baya başarılı kulaklik gibi duruyor