Yerel Fm Radyo İstasyonlarını Dinlemek İçin Uygulama [Kitchen Radio]

dave2121

80+
Reaksiyon skoru
0
Biraz kendi reklamımı yapıyor olabilirim, ancak Kitchen Radio uygulamasının bu sayfayı ziyaret edenler için faydalı olabileceğini düşünüyorum. Ayrıca bazı özelliklerin nasıl karşılandığını ve uygulamada başka hangi özelliklerin olmasını istediğini öğrenmek için geri bildirim arıyorum.

Telefonumda uzun süre müzik dinledikten sonra, bir süre de bulunduğum yerde karasal yayın yapan yerel radyo istasyonlarını dinlemek istedim. Ancak bunu basit bir şekilde yapan ve çok sayıda rahatsız edici reklam nedeniyle neredeyse kullanılamaz hâle gelmeyen bir uygulama bulmanın pek kolay olmadığını fark ettim.

Bu uygulamayı geliştirme fikri de böyle ortaya çıktı. Bu bana, birçok teknolojik cihaza sahip olmasına rağmen bir gün mutfağında sadece açıp kolayca dinleyebileceği basit bir radyosu olmasını istediğini söyleyen bir arkadaşımı hatırlattı.

Sonuçta bu hâlâ bir uygulama olduğu için, dünyanın dört bir yanından her türden yeni müzik ve radyo istasyonu keşfetmen de mümkün.

Google Play Store’da bulabilirsin:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.david.kitchenradio

App Store sürümü de yakında geliyor.

Hizmet güzelde ölü yatırım artık 60 yaşındaki dayılar bile torosuna bt taktırmis radyo dinlemiyor. Telefonda öyle bir zahmete de senin benim gibi merak amacıyla bakmak haricinde kimse radyo dinlemez

Bence radyo dinleyicileri oldukça sadık. Bazen hiç düşünmeden, biraz bilgi ve sunum eşliğinde özenle seçilmiş müzikler dinlemek istiyorsun. Bana göre radyo, Spotify’ı çok iyi tamamlıyor

Geri