Ryzen 7 9700x İçin Goodram 6400mhz Cl32 mi, Patriot 6000mhz Cl30 Mu?

Teşekkürler hocam. Deneyeceğim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam peki sence 7000mhz Cl32 alıp 6000mhz Cl 28 denemek mantıklı mı?
fantezi arıyorsan cl 26 bile denersin. bence hiç gerek yok çünkü performansa etkisi çok çok az gözünle bile hissedemeyeceğin 10-15 fps için veya değmez derim güvenli bir yorum yapayım sana. bana kalırsa işlemcini pbo ile boostla curve ile dene çıkabildiği kadar. ramleri 6000 cl 30 da kullan daha tatlı olur şahsi fikrim.

ama ben meraklıyım deniycem olmazsa da olmasın dersen sen bilirsin. bu arada yanlıslıkla sadece intel xmp kit alma işin şansa kalmasın çalışır ama çalışmaya da bilir :D

Teşekkürler hocam. Deneyeceğim.

Hocam peki sence 7000mhz Cl32 alıp 6000mhz Cl 28 denemek mantıklı mı?
Mantıklı hocam, o kadar para veriyorsun yapabileceğinin en iyisi olsun, bende gskill 6400 mhz cl30 ram var, 6000 mhz cl26'da çalıştırıyorum, manuel ayar yapmak xmp ve expo profillerinden daha iyi.

ki senin 9700x güzel boostlanabilen yüksek tdp bir işlemci wattları düzgün ayarlarsan iyi soğutursan ramdan daha tatmin edici sonuclar alırsın hem de cpu ram OC kadar riskli değildir. bana göre

Mantıklı hocam, o kadar para veriyorsun yapabileceğinin en iyisi olsun, bende gskill 6400 mhz cl30 ram var, 6000 mhz cl26'da çalıştırıyorum, manuel ayar yapmak xmp ve expo profillerinden daha iyi.

Teşekkür ederim hocam değerli yorumlarin için.

ki senin 9700x güzel boostlanabilen yüksek tdp bir işlemci wattları düzgün ayarlarsan iyi soğutursan ramdan daha tatmin edici sonuclar alırsın hem de cpu ram OC kadar riskli değildir. bana göre
O da aklımda vardı zaten ama şu ram konusunu bi içime sindiremedim açıkçası. Herkes farklı bir şey söylüyor.

Teşekkür ederim hocam değerli yorumlarin için.

O da aklımda vardı zaten ama şu ram konusunu bi içime sindiremedim açıkçası. Herkes farklı bir şey söylüyor.
valla herkese bakma gözle görülen farklar inan değil 10-15 bilemedin 20 fps önemli mi hocam senin için? zaten masaüstü hızında falan farketmenin imkanı yok denecek kadaar az farketsen bile ispatlayamazsın iyi güzel kendini tatmin edersin de günlük kullanımda hiç bişey katmaz denecek kadar küçük farklar bunlar. :D

1785539357230.webp

1785539374944.webp

Patriot ram çift set ve tekli arasında 5.000 lira kadar fark var, acaba tekliden 2 tane alınca aynı dual gibi çalışmama ihtimali var mıdır ki?

valla herkese bakma gözle görülen farklar inan değil 10-15 bilemedin 20 fps önemli mi hocam senin için? zaten masaüstü hızında falan farketmenin imkanı yok denecek kadaar az farketsen bile ispatlayamazsın iyi güzel kendini tatmin edersin de günlük kullanımda hiç bişey katmaz denecek kadar küçük farklar bunlar. :D

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Haklı olabilirsin hocam. Bu işin sonu yok gibi o yüzden fiyatı uyan bir şey alıp devam etmek gerek gibi.

Patriot ram çift set ve tekli arasında 5.000 lira kadar fark var, acaba tekliden 2 tane alınca aynı dual gibi çalışmama ihtimali var mıdır ki?
Hocam araştırdığım kadarı ile aynı satıcıdan aynı zamanda sipariş verirseniz aynı bellekler geldiğinden sorun olma ihtimali çok düşükmüş.

hocam genelde çalışır ya versiyon numaraları aynı olmasına ve tüm değerleri aynı olmasına dikkat edin hatta aynı satıcıdan almayı deneyin belki kutu içerisinden çıkan sıralı ramlerden denk gelip alma şansın olur. ama %99 çalışır tek alsan sonradan 2 yapsan.

teklinin pahalı çiftlinin ucuz olması da insanlar tek ram bütçesi yetiyor sonradan 2 yaparım diyor ya. orada ucuz satmamak için fiyatı şişiriyolar. dual kitte aslında daha ucuza geliyor gelmesine de tek seferde cebinden para çıkıyor diye alamıyorsun. satış hilesi :D

hocam genelde çalışır ya versiyon numaraları aynı olmasına ve tüm değerleri aynı olmasına dikkat edin hatta aynı satıcıdan almayı deneyin belki kutu içerisinden çıkan sıralı ramlerden denk gelip alma şansın olur. ama %99 çalışır tek alsan sonradan 2 yapsan.

teklinin pahalı çiftlinin ucuz olması da insanlar tek ram bütçesi yetiyor sonradan 2 yaparım diyor ya. orada ucuz satmamak için fiyatı şişiriyolar. dual kitte aslında daha ucuza geliyor gelmesine de tek seferde cebinden para çıkıyor diye alamıyorsun. satış hilesi :D
Aslında burda tam tersi tekli ucuz dual kit pahalı 😂

yok yok bunlar farklı marka normal bu aynı markalarda genelde dediğim olur dikkatini çeker biraz gezince

tekli yine pahalı hocam :D ikili alınca
Ben arkadaş bunu kastetti gibi anladım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,249
Üyeler
200,881
Son üye
zımpara