- Reaksiyon skoru
- 2,731
16e Zaten Aşırı Uygun Fiyatlara Düşüyor .Çok mantıklı olur bütçeniz uyarsa yapılabilecek en doğru hareket budur
16e Zaten Aşırı Uygun Fiyatlara Düşüyor .Çok mantıklı olur bütçeniz uyarsa yapılabilecek en doğru hareket budur
Şarj alma konusunda Lightning portun saçmalığı tamamen. Ya soket tozludur ya kablonun ucundaki temas pinleri aşınmaya başlamıştır.Telefonu alalı 2 seneyi daha yeni geçti bataryam %81 de ve artık günü pil modu kapalıyken kurtarmıyor. şarj ederken sorun yaşıyorum içine biraz bastırmadan şarj almıyor ve ekranda arada böyle bir beyaz parlama oluyor belki batarya şişmiştir ondan böyledir diye düşünüyorum ama bu şekilde bahsettiğim problemlerle sizce telefonu yaptırmak mı 28K ya ip15 mi daha mantıklı veya telefon kaç para tutarsa yaptırmak daha mantıklı telefonu değiştirmek istemiyorum ama tamir için gereksiz paralarda vermek istemiyorum düşünceleriniz neler
Şuan 40 civarı sanırım fiyatları16e Zaten Aşırı Uygun Fiyatlara Düşüyor .
En yüksekten sayarsa bile fazladan 18K vermem gerekiyor ki 48 e ip 15 var zaten telefonumdan memnunum garantisinin bitmiş olması vs umrumda değil seviyorum telefonu çok masraf çıkarmıyacaksa devam etmek en mantıklısı sonraki yaz gerekirse daha iyi bir modelle değişirimŞarj alma konusunda Lightning portun saçmalığı tamamen. Ya soket tozludur ya kablonun ucundaki temas pinleri aşınmaya başlamıştır.
Bence 5K pile vereceğine az daha ver telefonu satıp 16e ye geç.
En yükseğinden saydığı fiyatta bile 17-18K fark var arada maalesef benim için mantıksız oluyor o zaman16e Zaten Aşırı Uygun Fiyatlara Düşüyor .
Sıfır Olarak Değilde 2.El Olarak Temiz Bir Cihaz Baksan Bile Kardır Hocam .En yüksekten sayarsa bile fazladan 18K vermem gerekiyor ki 48 e ip 15 var zaten telefonumdan memnunum garantisinin bitmiş olması vs umrumda değil seviyorum telefonu çok masraf çıkarmıyacaksa devam etmek en mantıklısı sonraki yaz gerekirse daha iyi bir modelle değişirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
En yükseğinden saydığı fiyatta bile 17-18K fark var arada maalesef benim için mantıksız oluyor o zaman
hocam benim cihazı satıcam yedek telefon yok telefonsuz kalıcam üzerine birde yan sanayi olmayan orijinal cihaz arıyacam uğraşıp durduğuma değmez ben batarya değişimi dışında büyük masraf çıkarsa direkt 15 e geçerimSıfır Olarak Değilde 2.El Olarak Temiz Bir Cihaz Baksan Bile Kardır Hocam .
16e geçmek daha mantıklı olur28K yı toplamadan göndermek istemiyorum o yüzden hepsi benim tel üzerine 28 istiyor 15 için ama ben telefon gündelik wp üç beş Idle game x ig dışı kullanmıyorum zaten değişim yapmak mantıksız geliyor kendime ayırdığım bütçenin %30 una yakınını yiyor
Ekran parlaklığı kısıkken oluyor genelde parayı toparlayınca yani eylül gibi felan götürüp yaptıracağımÇok basit. Şarj soketi tozdan pislikten öyledir önce onu bir temizle. Ekrandakı gariplikler de bataryan şişmişse öyledir onun için de hemen yetkili servise git. Eğer telelefonun kendisinde dışında bir kırık büyük bir darbe yoksa apple bedavaya bataryanı değiştirebilir şiştiğinden dolayı. Garanti yoksa batarya parası alırlar sadece.
Bu haliyle satmaya gelince de ekranın ne halde bilmiyorum ama çok zor fark edilen bir şeyse okutabilirsin telefonu sonra yerine bir şey alırsın artık.
direkt kendim gidip değiştirtmek istiyorum böyle bir şey yapıyorlar mı telefonu göndermem çünküBen 78'de değiştirdim. 1-2 sene daha götürür beni memnunum. Ama değiştirme süresi 3-5 saati bulabiliyor.
apple servisine götürüp yapabilirsin. öncesinde yedekleme yapmanı ve uzun bir süre ayırmanı öneririmdirekt kendim gidip değiştirtmek istiyorum böyle bir şey yapıyorlar mı telefonu göndermem çünkü![]()