3d Yazıcı İndirimleri (2 Ürün)

Bunları veya bu tarz yazıcıları alıp para kazanan var mı ? işsizim gelir kapısı olur belki :D Hobi olarak mı alınır sadece

Bunları veya bu tarz yazıcıları alıp para kazanan var mı ? işsizim gelir kapısı olur belki :D Hobi olarak mı alınır sadece
Zor piyasada çok adam var nasıl para kazanıyorlar o dandik anahtarliklari kim alıyor merak ediyorum

İşi büyütmen zor yani işe başlarken sıkıntı yaşarsın ama iş büyüdükçe sıkıntın azalır
Birde iyi reklam yapman lazım

Alın bunları başınıza bela edin kronik özürlü cihazlar servisleri ayrı boktan.
Creality genix bakıyor 100.000 TL üstü sorunlu kronik 0 makineyi servise çekmeyen kocaman dandik bir firmadır kendisi ısrar etsende yollama güncelleme bekle derler Ender hepsi dişli sıyırır sürekli.

Başka indirimde olan varmı bakıyım hocam varsa ekliyim
Bambu lar genel olarak daha iyi servis ağı ve yazılım olarak geçen indirdim vardı disbiratorde devam ediyormu bilmiyorum artık kullanmıyorum almiyordumda.

Önceliğim ticareti değil kendim için aldım fakat 33K'ya aldığım Creality K2 Combo cihazla 5 ayda 10K bile kâr etmedim, kazanmadım diyebilirim. Zaten genelde ilan açıp müşteri de toplamıyorum makinemin olduğunu bilen eş dost arkadaş yazıyor onlara baskı alıyorum sadece

Başka indirimde olan varmı bakıyım hocam varsa ekliyim
Daha sorunsuz ve hizli baski icin mumkun oldukca kartezyen makine yerine corexy ve kapali kabini olan makinelere yonelmenizi tavsiye ederim. Suan piyasa da ozellike yeni makinelerde parca sikintisi olmayan yok gibi olanlarda ederinden fazla fiyatlarda. Bu isler populer oldukca fiyatlar artti.

Geri