Masaüstü Bilgisayarım İçin Fiyat Belirlemek İstiyorum

Reaksiyon skoru
69
Özellikleri aşağıdaki gibidir.
Vatandan Faturalı olarak satın aldım. 1 daha garantisi var. Tüm parçaların hepsinin kutusu duruyor. (ssd-ram vs hepsinin) poşetlerine kadar sağlam. Laptopum olduğu için çok kullanmadım. Mağazadan çıktığı gibi. Kusursuz temiz durumda olduğunu düşünebilirsiniz. Tozdan korumak için üstü örtülü olarak saklıyorum. Kullanmadığım için değer kaybetmemesi adına satmaya karar verdim.

SİZCE NE KADAR FİYAT BELİRLEMELİYİM?

İntel i7 14700k soket 1700 14. Nesil 3.40ghz 33mb işlemci

Asus z790 gaming wifi7 intel z790 soket 1700 ddr5 7200 o.c m2 anakart

Crucial pro 16gb x2 ddr5-5600 cl46 soğutuculu 32gb ram

Samsung 1tb 980 pro nvme m2 ssd

Rampage helios c3 siyah 3x120 rainbow fanlı sıvı soğutma

Asus ats geforce rtx 4060 ti v2 oc 8gb gddr6 128bit dlss 3 ekran kartı

Xigmatek anubis pro 4fx mesh argb fanlı 750w 80 plus oyuncu kasası

Asus 90MP0390-BKYA00 Tuf K3 Gen II Kırmızı Switch Kablolu RGB Mekanik Oyuncu Klavye Siyah

Msı MAG 274QRF QD E2 27" 1 MS 180 HZ WQHD IPS Oyuncu Monitör

Ekler

• 20260803_151549.webp
    20260803_151549.webp
    617.6 KB · Hit: 18
Sadece kasa 45.5k-47k Olarak bi değerlendirdim ama ?

Sadece kasa 45.5k-47k Olarak bi değerlendirdim ama ?
Teşekkürler. Daha önce masaüstü satmadığım için herhangi bir fiyat beliryemedim. Yardımlar faydalı olacaktır. Buradan almak isteyen olursa emin olsun sıfır neyse o. Hiç pişman olmaz. Umarım iyi birisine gider.

Teşekkürler. Daha önce masaüstü satmadığım için herhangi bir fiyat beliryemedim. Yardımlar faydalı olacaktır. Buradan almak isteyen olursa emin olsun sıfır neyse o. Hiç pişman olmaz. Umarım iyi birisine gider.
Rica ederim Forumun 2nci el kısmına Toplama bilgisayar yerinden İlanınızı koyabilirsiniz Alıcı çıkabilşr

Rica ederim Forumun 2nci el kısmına Toplama bilgisayar yerinden İlanınızı koyabilirsiniz Alıcı çıkabilşr
Evet oraya koyacaktım ama fiyat belirlemeden koymak istemedim. Ne beni ne de alıcıyı üzmeyecek bir fiyatı belirledikten sonra ilana koymak istiyorum. Eğer değmeyecek bir fiyata satarsam bu sefer pişman da olabilirim çünkü. Pc kullanmıyorum ama hem türk lirası hergün değer kaybediyor hem de eğer ihtiyacım olursa bir daha bu kadar düzenli bir bilgisayar toplayamam bu fiyata.

Evet oraya koyacaktım ama fiyat belirlemeden koymak istemedim. Ne beni ne de alıcıyı üzmeyecek bir fiyatı belirledikten sonra ilana koymak istiyorum. Eğer değmeyecek bir fiyata satarsam bu sefer pişman da olabilirim çünkü. Pc kullanmıyorum ama hem türk lirası hergün değer kaybediyor hem de eğer ihtiyacım olursa bir daha bu kadar düzenli bir bilgisayar toplayamam bu fiyata.
Toplarsın hocam niye toplayamayasın taş gibi toplarsın

Ama önerim klavye mouse monitör varsa onları ayrı sat Adam toplu alırsa indirim isteyebilir zarar edebilirsin buda Pazarlığın ufak bi taktiği

Geri