2 gündür hangi ekran kartını almalıyım diye bakınıp duruyorum taksit imkanıda olan ve satıcısı güvenilir pek bulamadım gibi bir şey yardımcı olursanız memnun olurum
1 ayda fiyatlara ne olmuş böyle PNY 5070 OC i 30.894TL ye OEM sistemden almıştım.O fiyat bandına genelde bu ve benzeri yada 2 fanlı olanlar var . Bu üç fanlı. Satıcı hepsi Buradanın kendisi 1/2 veya 2/3 K fazlasına daha farklı seçenekler var ama yukarı doğru gider fiyatlar çok bakındımı...
Amd düşünürseniz bu fiyatlara 9070xt ler de tercih edilir.
Normalde Gigabyte'ın bu kartı alınmaz derdim ama bence bu fiyata şuan için başka mantıklı bir alternatif yok gibi. Zam gelmeden alınmalı artık. Fiyatlar uçmaya başlamış.5070https://www.hepsiburada.com/pny-rtx-5070-12gb-gddr7-192bit-vcg507012tfxpb1-ekran-karti-p-HBCV0000A97K40?magaza=Hepsiburada&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.md
ricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&mwebtoapp=1&v=1.41
9070 XT
ASROCK RADEON RX 9070 XT CHALLENGER 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASROCK RADEON RX 9070 XT CHALLENGER 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Taksit avantajı olduğu için ekledim. Asrock'ta sadece parafa 6 taksit var.Normalde Gigabyte'ın bu kartı alınmaz derdim ama bence bu fiyata şuan için başka mantıklı bir alternatif yok gibi. Zam gelmeden alınmalı artık. Fiyatlar uçmaya başlamış.
Malesef daha da kötü olacak diyorlar bir zaman sonra ekran kartları daha da zam görecek deniyor. Keşke olmasa ama...1 ayda fiyatlara ne olmuş böyle PNY 5070 OC i 30.894TL ye OEM sistemden almıştım.