Kaspersky Vpn Pıng Sorunu İnternet Saglayıcısı Kablonet

Reaksiyon skoru
0
Kaspersky vpn satın aldım discord için sadece, bölünmüş tünelleme üzerinden bir tek discorda atadığım vpn diğer uygulamalara da vpn atamışım gibi davranıyor ve sunucu hatası alıyorum oyunlara da erişemiyorum "lol cs2 marathon vb online oyunlara. Tam tersi atama ayarında oyunlara erişebilsem de marathon hariç, bağlandığım ülkenin ping değerlerini alıyorum, kaspersky canlı desteği de pek işe yaramadı iletişime geçtim mailleştim benden sürekli daha çok bilgi istiyorlar ancak pek bir anlaşılır çözüm yolu sunmuyorlar bu konuda bilgisi olan var mı?

Goodbyedpi denediniz mi hocam kablonette kullanılıyor mu bilmiyorum da
Piyasadaki tümvpnlerin hepsinde pinginin artacağına eminim

Goodbyedpi denediniz mi hocam kablonette kullanılıyor mu bilmiyorum da
Piyasadaki tümvpnlerin hepsinde pinginin artacağına eminim
hocam denedim de biraz pimpirikliyim veri çalıntısı vs konularda sildim o yüzden arkadaşım kullanıyor şuan halihazırda kaspersky vpni ancak benimki gibi bir sorunla karşılaşmadı 4 ms aldığım lolde Türkiye vpni bile 40-60 ms veriyor

Yani hepsinde ping artar hocam o discırda özel vpn dediğiniz şey diye bei şey yok diye biliyorum o muhtemlen proxy dir tam vpn değildir yani vpn açıyorsunuz muhtemelen yani dediğiniz şeyi kaspersky da daha önce duymadığım için nir şey diyemem

Ama istersen gemini’ye sor bi nasıl sadece discord girecek şekilde yaparım diğer uygulamalra vpn siz ana internetimle erişeyim diye vs. Dediğini yap muhtemlen sen yanlış yapmışsındır diye düşünüyorum çünkü üsttede dediğim gibi tam vpn öyle bir şey yok diye biliyorum o bölgesel proxy oluyor diye biliyorum (yanılıyorda olabilirm) her neyse kısaca Aİ ile en baştan yapın eğer sorun devam ederse Aİ ile çözmeyi deneyim bide

O zaman şöyle bir şey yap hocam bir vps kirala oraya kendi proxyini kur ping sorunu vb yaşamazsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bahsettiğiniz uygulamaya özel vpn Proton VPN,NordVPN ve Surfshark bunlarda bulunuyor diye biliyorum hocam bunları inceleyin

Yani hepsinde ping artar hocam o discırda özel vpn dediğiniz şey diye bei şey yok diye biliyorum o muhtemlen proxy dir tam vpn değildir yani vpn açıyorsunuz muhtemelen yani dediğiniz şeyi kaspersky da daha önce duymadığım için nir şey diyemem

Ama istersen gemini’ye sor bi nasıl sadece discord girecek şekilde yaparım diğer uygulamalra vpn siz ana internetimle erişeyim diye vs. Dediğini yap muhtemlen sen yanlış yapmışsındır diye düşünüyorum çünkü üsttede dediğim gibi tam vpn öyle bir şey yok diye biliyorum o bölgesel proxy oluyor diye biliyorum (yanılıyorda olabilirm) her neyse kısaca Aİ ile en baştan yapın eğer sorun devam ederse Aİ ile çözmeyi deneyim bide
bölünmüş tünelleme diye bir seçenek var uygulamalara özel olarak vpn atayabilmemiz için sadece seçtiklerinde çalışması veya seçmediklerinde çalışması olarak iki seçenek veriyor birinde hiç erişemiyorum diğerinde ping sorunu çekiyorum ikisinde de yapmam gereken ayarı yaptığımdan eminim ama dediğim gibi arkadaşım aynı vpne sahip böyle bir sorunu yok

Kaspersky vpn satın aldım discord için sadece, bölünmüş tünelleme üzerinden bir tek discorda atadığım vpn diğer uygulamalara da vpn atamışım gibi davranıyor ve sunucu hatası alıyorum oyunlara da erişemiyorum "lol cs2 marathon vb online oyunlara. Tam tersi atama ayarında oyunlara erişebilsem de marathon hariç, bağlandığım ülkenin ping değerlerini alıyorum, kaspersky canlı desteği de pek işe yaramadı iletişime geçtim mailleştim benden sürekli daha çok bilgi istiyorlar ancak pek bir anlaşılır çözüm yolu sunmuyorlar bu konuda bilgisi olan var mı?
VPN'lerin hepsinde ping artar. Daha iyi deneyim için Windscribe deneyebilirsiniz.

bölünmüş tünelleme diye bir seçenek var uygulamalara özel olarak vpn atayabilmemiz için sadece seçtiklerinde çalışması veya seçmediklerinde çalışması olarak iki seçenek veriyor birinde hiç erişemiyorum diğerinde ping sorunu çekiyorum ikisinde de yapmam gereken ayarı yaptığımdan eminim ama dediğim gibi arkadaşım aynı vpne sahip böyle bir sorunu yok
Yani belki eifi adaptörünüz desteklemiyordur veya arkadaşınız wifi adatörü ile mi ethernet ile mi bağlanıyor falan ?

Yani arkadaşınızda çalışıp sizde çalışmıyorsa ve kaspersky müşteri hizmetleri çözemiyorsa sorun sizin yapma şeklinizde veya pc’nizde diye düşünüyorum hani çünkü ben kaspersky kullanırken pekte sorun yaşamadım sadec abonelikle mi ne ilgili bir sorun olmuştu onuda 1 günde çözmüşlerdi vs..

Bence arkadaşınız kendi yaptıysa yani nasıl yapılacağını biliyorsa any desk ile sizin pc bağlanıp bide o yapsın bazen ince bir ayar sorun olabiliyor

Bu arada kaspersky prenşum ve valiba pluse da çalışıyormuş “Split Tunneling” olayı yani standart mı kullanıyorsunuz siz acaba ?

Son düzenleme:
wifi yerine kablolu bağlantı tercihi yap hocam .

Geri