Fotoğraf ve Video Depolamak İçin Wd Blue mi Wd Purple mi?

Benim bildiğim mor olanlar sürekli çalışan diskler için. İç-dış mekan kameraları gibi. Mavi ise normal sen ben gibi bilgisayar kullananlar için ideal.

Zaten biri 500 biri 1tb M2 SSDlerim var. Telefondaki fotoğraf ve videoları depolamak için uzun ömürlü bir HDD almak istiyorum sizce hangisini almalıyım?
WD Blue günlük kullanım için tasarlanmıştır.
WD Purple Güvenlik kameraları gibi sürekli depolama için tasarlanmıştır.

Ayrıca alırken fiziksel mağazadan veya wd'nin kendi sitesinden alın bence. Trendyol Hepsiburada gibi yerdekiler çoğunlukla full sahte çıkıyor dışı wd içi toshiba falan gibi

WD Blue günlük kullanım için tasarlanmıştır.
WD Purple Güvenlik kameraları gibi sürekli depolama için tasarlanmıştır.

Ayrıca alırken fiziksel mağazadan veya wd'nin kendi sitesinden alın bence. Trendyol Hepsiburada gibi yerdekiler çoğunlukla full sahte çıkıyor dışı wd içi toshiba falan gibi

En güvenilir bulabildiğim satıcı bu yorumlardan. Diğer türlü hiçbir yerde yok ya da çok pahalı. Başka yapabileceğim bir şey var mı yoksa buradan almalı mıyım?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

WD Purple daha iyi olur hocam .
Blue alsam çok sıkıntı çıkarır mı ki?

En güvenilir bulabildiğim satıcı bu yorumlardan. Diğer türlü hiçbir yerde yok ya da çok pahalı. Başka yapabileceğim bir şey var mı yoksa buradan almalı mıyım?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Blue alsam çok sıkıntı çıkarır mı ki?
Dediğiniz mağazadan bu ürünü değerlendiren yok hiç.
Ayrıca bu dediğiniz model anakarta sata ile takılan model yani usb değil tak çalıştır değil.
WD Taşınabilir HDD olarak aratabilirsiniz eğer o tarz bir şey arıyorsanız

Geri