WD Blue günlük kullanım için tasarlanmıştır.Zaten biri 500 biri 1tb M2 SSDlerim var. Telefondaki fotoğraf ve videoları depolamak için uzun ömürlü bir HDD almak istiyorum sizce hangisini almalıyım?
WD Purple daha iyi olur hocam .Zaten biri 500 biri 1tb M2 SSDlerim var. Telefondaki fotoğraf ve videoları depolamak için uzun ömürlü bir HDD almak istiyorum sizce hangisini almalıyım?
WD Blue günlük kullanım için tasarlanmıştır.
WD Purple Güvenlik kameraları gibi sürekli depolama için tasarlanmıştır.
Ayrıca alırken fiziksel mağazadan veya wd'nin kendi sitesinden alın bence. Trendyol Hepsiburada gibi yerdekiler çoğunlukla full sahte çıkıyor dışı wd içi toshiba falan gibi
www.n11.com
Blue alsam çok sıkıntı çıkarır mı ki?WD Purple daha iyi olur hocam .
Dediğiniz mağazadan bu ürünü değerlendiren yok hiç.WD Blue WD5000AZLX 3.5" 500 GB 7200 RPM SATA 3 HDD Fiyatları ve Özellikleri
WD Blue WD5000AZLX 3.5www.n11.com
En güvenilir bulabildiğim satıcı bu yorumlardan. Diğer türlü hiçbir yerde yok ya da çok pahalı. Başka yapabileceğim bir şey var mı yoksa buradan almalı mıyım?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Blue alsam çok sıkıntı çıkarır mı ki?