Edmond_Dantes
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,281
Bu tepe model mi? Roborock en iyi robot süpürgeleri yapan firmaymış duyduğuma göre iyi mi bu ürün
tepe model değil, en yeni giriş model denebilirBu tepe model mi? Roborock en iyi robot süpürgeleri yapan firmaymış duyduğuma göre iyi mi bu ürün
Silme aparatı güzel dreame marka bakabilirsin moplu olarak ama uygun mudur bilme ben l10s ultra gen2 aldım fiyatı biraz tuzlu ama çok iyi 35k fiyat çıkar ama bir daha süpürge derdin olmuyor kedili evde de mükemmel oluyor hergün süpürüken evden 1 günde torbası doldu mopuda baya iyi bu fiyatlara moplu bulunuyo ancak 30k altına zor elbet öneri olacaktır ama önerenlerde deneyimlemistir flnya bu silme aparatı yuvarlak başlıklı olanlardan yok mu uygun fiyata güzel diğerleri yerleri iyi silemiyor gibi
Bunun iyisi 50k vardır hocam o zaman yatepe model değil, en yeni giriş model denebilir
S8 pro aşırı ses yapıyordu roborock servisine gönderdim sorun yok dediler thh ile para iadesi aldım. Abimde de s8 pro var onunda bozuldu tamir ettirdiS8 pro ile aralarında değecek fark var mı ki
hocam bu robotlarla alakalı zerre bilgim yok annem istiyordu alınır mı kaliteli bir şey midir
Bizde s8 pro var. Fiyatina gore gercekten guzel. Bu da bir tik daha iyisi. Bence yazilim konusunda roborock cok iyi. Tavsiye ederim ben sahsen. Ha tabii ki 40 bin liralik cihaz kadar degil ama fiyatina gore gercekten fazlasini sunuyor. S8 pro icin konusuyorum. Bu da ondan bir tik daha iyi iste. Oyle degerlendir.hocam bu robotlarla alakalı zerre bilgim yok annem istiyordu alınır mı kaliteli bir şey midir
ben memnunum nerdeyse 1 yıl olacak alalı 16k ya almıştımMemnun musunuz? Istasyonu varmış, daha iyi alternatif gibi duruyor.