Tr De 2. El Hic Bu Kadar Kötü Olmamıştı?

Sake13

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,247
10-15 yıldır Simdiye kadar sadece pc parcaları olarak 40dan fazla parca satmışımdır. Neredeyse hepsi sarı site üzerinden.

Bu sürecte 1 ya da 2 tane tokatcıya denk geldim onlarda ekran kartı üzerinden denemişlerdi. Ama onun dışında al gülüm ver gülümdü full.
Arkadaşlar simdi islemci ram anakart ilanları vs koydum 5 kişi yazıyorsa 3 ü dolandırıcı direkt GET istiyorlar pazarlıksız :) diğer ikisi hayali fiyatta teklifler ediyor.
Gecenin 00:40 da adam wp dan arıyor yarın kargolar mısınız diyor verdiği adres isim vs bilgilerinde bir tanesi kendine ait değil ödeme yapmadan ilk kargoyu istiyor bide.

Ülkede ki dolandırıcı seviyesi 2. elde 3-5k ya kadar inmiş cok yazık

Usta şuan donuma kadar sıksan beni benden bile 4K çıkmaz az para değil, insanın günlük yevmiyesi 1000TL zaten

Usta şuan donuma kadar sıksan beni benden bile 4K çıkmaz az para değil, insanın günlük yevmiyesi 1000TL zaten
Herkes bu kafaya girmiş zaten. Bütün gün 8-10 saat çalışıp 1-2k alacağıma haftada 1-2 keriz vurur yoluma bakarım diyor. Cezası da sicile işlemekten öteye geçmiyor.

Herkes bu kafaya girmiş zaten. Bütün gün 8-10 saat çalışıp 1-2k alacağıma haftada 1-2 keriz vurur yoluma bakarım diyor. Cezası da sicile işlemekten öteye geçmiyor.
Dolandırıcılık yapan ve ondan hüküm yiyen birisi kolay kolay çok uzun süre boyunca iş bulamaz. Sigortasız işlerde çalışırlar hep. O yüzden dolandırıcılardan her zaman şikayetçi olun.

Böyle yavşaklar olmasa pg aslında güzel sistem özellikle kargo ücretleri artmışken sırf kargo maliyeti için bile güzel ama dediğiniz gibi insan güvenemiyor bende çok ürün sattım pg ile çok şükür denk gelmedim böylelerine ama denk gelirsekte o zaman sıkıntı işte . Sahibindende de suç umarsamıyor hiç biraz daha iki tarafıda düşünerek sisteme güncellemesi lazım .

Böyle yavşaklar olmasa pg aslında güzel sistem özellikle kargo ücretleri artmışken sırf kargo maliyeti için bile güzel ama dediğiniz gibi insan güvenemiyor bende çok ürün sattım pg ile çok şükür denk gelmedim böylelerine ama denk gelirsekte o zaman sıkıntı işte . Sahibindende de suç umarsamıyor hiç biraz daha iki tarafıda düşünerek sisteme güncellemesi lazım .
Bu pg ilk çıktığında alıcı ve satıcılar çok sevinmişti.
Sadece İstanbulda ürün satabiliyorken Türkiyenin her yerinden alıcılar çıkmıştı ve iki tarafta guven altındaydı. Son 2 senede falan PG yi sadece dolandırıcılar kullanmaya başlamış resmen ve sahibinden kılını kıpırdatmıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,874
Üyeler
200,800
Son üye
Tunc_

Geri