Toplama PC Tavsiyeleri ve Yorumlar

Halit1

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar selam. Pc işlerinden çok anlamayan biriyim. Toplama pc almak istiyorum.
1) AMD RYZEN 9700X-MSI RTX 5060TI SHADOW 8GB -MSI 840M B-16GB RAM-1TB SSD-OEM PAKET
2) AMD RYZEN 7500X3D-MSI RTX 5060TI 8GB -MSI B840M B-16GB-1TB SSD-OEM PAKET
Şu iki pc için yorumlarınız nelerdir. Her türlü oyunu oynamak istiyorum. Sadece cs - lol gibi oyunları değil. Hikayeli oyunlarda da sorun çıkarmadan oynatabilecek bir pc arıyorum. Bu ikisi haricinde tavsiye ettiğiniz hazır sistemler varsa onları da paylaşırsanız sevinirim.

Enucuzsistem.com üzerinden bakabilirsin hocam . Anakartı b850 veya b650 yapabilirsin , ramleri 6000mhz cl30-36 olmasina bak . Her türlü oyunu istiyorsan 5060ti 16gb , 9060xt 16gb veya 5070 bakman daha iyi olabilir

Bütçe nedir? Sıcak fırsatları takip ederek parça parça satın almak hep daha avantajlı

Arkadaşlar selam. Pc işlerinden çok anlamayan biriyim. Toplama pc almak istiyorum.
1) AMD RYZEN 9700X-MSI RTX 5060TI SHADOW 8GB -MSI 840M B-16GB RAM-1TB SSD-OEM PAKET
2) AMD RYZEN 7500X3D-MSI RTX 5060TI 8GB -MSI B840M B-16GB-1TB SSD-OEM PAKET
Şu iki pc için yorumlarınız nelerdir. Her türlü oyunu oynamak istiyorum. Sadece cs - lol gibi oyunları değil. Hikayeli oyunlarda da sorun çıkarmadan oynatabilecek bir pc arıyorum. Bu ikisi haricinde tavsiye ettiğiniz hazır sistemler varsa onları da paylaşırsanız sevinirim.
hocam bütçemiz nedir ona göre yardımcı olalım

Bütçem 65 civarı hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

65 civarı hocam
Zorlarsan 5070 li bir sistem toplarsın

Hocam yukarıda attığım 5060 TI'li sistemler ile 5070'li sistemler arasında ciddi performans farkları oluyor mu
Evet

Hocam yukarıda attığım 5060 TI'li sistemler ile 5070'li sistemler arasında ciddi performans farkları oluyor mu
Ciddi derken ne demek istedin yüzde 50 performans farki yok yanj

Evet

Ciddi derken ne demek istedin yüzde 50 performans farki yok yanj
Videodan daha iyi anladım hocam saolasın. Listemdeki ekran kartına - işlemciye filan ne diyosun.

Tek tek toplayacaksan fiyatına göre iyi olanı al
yok hocam sistem toplu halde. bir de taksitli buldum da o yüzden fırsatı da kaçırmak istemiyorum. alırsam sistemi almam gerekiyor. dandik bir şeylerse almayacağım ama çok da anlamıyorum hangisi iyi hangisi kötü

yok hocam sistem toplu halde. bir de taksitli buldum da o yüzden fırsatı da kaçırmak istemiyorum. alırsam sistemi almam gerekiyor. dandik bir şeylerse almayacağım ama çok da anlamıyorum hangisi iyi hangisi kötü
Link at inceleyelim

Link at inceleyelim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,700
Üyeler
200,749
Son üye
yecars

Geri