Amazon Tahmini Teslimat Bi Anda Uzadı

amazon canlı sohbet calısmıyor sizi arayalım da calısmıyor mail attım onada cevap veren yok kargo dhl bu arada

Merak etme gelir. Geçen hafta bende alışveriş yaptım. İleri bir tarihe atmasına rağmen bir kaç gün içerisinde geldi.

amazon canlı sohbet calısmıyor sizi arayalım da calısmıyor mail attım onada cevap veren yok kargo dhl bu arada
İlaç filan mı aldınız hocam? Panik olmuşsunuz. Çok acil bir şey ise başka yerden alın gidip elden bunu iptal edin. DHL genelde 2 gün sonra geliyor bende. Kargo süresinde de belki en kötü ihtimali düşünerek bilgi giriliyor olabilir. Ama amazon sahte kargo çıkışı vermez. Dhl de paketi aldım diyorsa takip ederseniz. Yarın netleşir zaten. Ama acil bir şey aldıysanız çok net bilgi lazımsa dediğim gibi yapın.

İlaç filan mı aldınız hocam? Panik olmuşsunuz. Çok acil bir şey ise başka yerden alın gidip elden bunu iptal edin. DHL genelde 2 gün sonra geliyor bende. Kargo süresinde de belki en kötü ihtimali düşünerek bilgi giriliyor olabilir. Ama amazon sahte kargo çıkışı vermez. Dhl de paketi aldım diyorsa takip ederseniz. Yarın netleşir zaten. Ama acil bir şey aldıysanız çok net bilgi lazımsa dediğim gibi yapın.
yurt dışına cıkacağım için hafta sonu gelmesi gerekiyor ve alırken 7 aldıktan sonra 13 olsamı garip bi olay

Banada tahmini 3 4 gün sonra gelecek diyordu.
Dün kargoya verildi bu gün geldi.

yurt dışına cıkacağım için hafta sonu gelmesi gerekiyor ve alırken 7 aldıktan sonra 13 olsamı garip bi olay
Hocam tahmini teslimat başka sizin ürününüz kargoya verilmiş. Gerisi DHL'nin hızına bağlı. Ben bazen takviye ilaç alıyorum bizim köpeğe. Öyle acil bişi olabilir diye düşündüm. Değilmiş ama normalde en geç cumartesi gelir. Muhtemelen sorun yaşamazsınız. Amazon da normalde anında arıyor ama şanssızlık olmuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,231,878
Üyeler
200,802
Son üye
nsfw

Geri