kolay gelsin mi amazon mumüşteri hizmetleri calısmıyor nedense
İlaç filan mı aldınız hocam? Panik olmuşsunuz. Çok acil bir şey ise başka yerden alın gidip elden bunu iptal edin. DHL genelde 2 gün sonra geliyor bende. Kargo süresinde de belki en kötü ihtimali düşünerek bilgi giriliyor olabilir. Ama amazon sahte kargo çıkışı vermez. Dhl de paketi aldım diyorsa takip ederseniz. Yarın netleşir zaten. Ama acil bir şey aldıysanız çok net bilgi lazımsa dediğim gibi yapın.amazon canlı sohbet calısmıyor sizi arayalım da calısmıyor mail attım onada cevap veren yok kargo dhl bu arada
yurt dışına cıkacağım için hafta sonu gelmesi gerekiyor ve alırken 7 aldıktan sonra 13 olsamı garip bi olayİlaç filan mı aldınız hocam? Panik olmuşsunuz. Çok acil bir şey ise başka yerden alın gidip elden bunu iptal edin. DHL genelde 2 gün sonra geliyor bende. Kargo süresinde de belki en kötü ihtimali düşünerek bilgi giriliyor olabilir. Ama amazon sahte kargo çıkışı vermez. Dhl de paketi aldım diyorsa takip ederseniz. Yarın netleşir zaten. Ama acil bir şey aldıysanız çok net bilgi lazımsa dediğim gibi yapın.
Hocam tahmini teslimat başka sizin ürününüz kargoya verilmiş. Gerisi DHL'nin hızına bağlı. Ben bazen takviye ilaç alıyorum bizim köpeğe. Öyle acil bişi olabilir diye düşündüm. Değilmiş ama normalde en geç cumartesi gelir. Muhtemelen sorun yaşamazsınız. Amazon da normalde anında arıyor ama şanssızlık olmuş.yurt dışına cıkacağım için hafta sonu gelmesi gerekiyor ve alırken 7 aldıktan sonra 13 olsamı garip bi olay