Steelseries Arctis Nova 3x Wireless Modeli İndirim

Reaksiyon skoru
13
Herkese merhaba,

SteelSeries Arctis Nova 3X Wireless modelini 3.396 TL'ye düşmüş.

Genellikle Counter-Strike 2 oynuyorum, bu yüzden benim için en önemli konu ayak seslerini net duyabilmek ve doğru konumlandırılmış ses (pozisyonel ses). SteelSeries GG ekolayzır (EQ) ayarlarını yaptıktan sonra rekabetçi CS2 için yeterli olur mu?

Ayrıca bu kulaklığın uzun vadede bilinen kronik sorunları var mı? Örneğin:

- Plastiğinde çatlama veya menteşe/kafa bandı kırılması?
- Kablosuz bağlantı sorunları veya ses kopmaları?
- Batarya ile ilgili problemler?
- Başka dayanıklılık veya kullanım sorunları?

Bu kulaklığı gerçekten kullanmış kişilerin deneyimlerini ve özellikle CS2 performansı hakkındaki yorumlarını duymak isterim.

Teşekkürler!

Son düzenleme:
Yorum yapmak istedim : İstanbul da yaşasam direkt alırdım begenmezsemde 1 haftada ıade ederdım Fiyat avantajı var baya akakcede ıstatık durumuna gore ve subeden almak genelde daha pahalı olmasına ragmen

Yorum yapmak istedim : İstanbul da yaşasam direkt alırdım begenmezsemde 1 haftada ıade ederdım Fiyat avantajı var baya akakcede ıstatık durumuna gore ve subeden almak genelde daha pahalı olmasına ragmen
kulaklık hijyenik ürün kategorisine giriyo kutuyu açarsanız iade almazlar

Normalde ne kadardı bu cihaz şuan vatanda 3400 diyor alınır mı bu fiyata paraf 6 taksitle
Bu son çıkan seri midir

Evet şuan mavi ve mor renkleri 3400 TL
Reisim 5000 tl ye hepsiburadadan aldım 1 hafta önce. Malzeme kalitesi olarak bence hakkını veriyor. Rahatlığı olsun dizaynı olsun mükemmel. Ama yaşadığım bi sorun var. Kulaklığın mikrofonu ne yaparsam yapayım 500-600 ms gecikmeli. Seslerde hiç bir sıkıntı yok cs2 için felan mükemmel adamların ayak sesini çok rahat duyuyorsun. Ama dediğim gibi şuanlık mikrofonda 500-600 ms gecikme var. Yarın ürün değişimi için hepsiburadaya göndereceğim. 3500 tl ye kaçırılmayacak ürün. Öneririm

Reisim 5000 tl ye hepsiburadadan aldım 1 hafta önce. Malzeme kalitesi olarak bence hakkını veriyor. Rahatlığı olsun dizaynı olsun mükemmel. Ama yaşadığım bi sorun var. Kulaklığın mikrofonu ne yaparsam yapayım 500-600 ms gecikmeli. Seslerde hiç bir sıkıntı yok cs2 için felan mükemmel adamların ayak sesini çok rahat duyuyorsun. Ama dediğim gibi şuanlık mikrofonda 500-600 ms gecikme var. Yarın ürün değişimi için hepsiburadaya göndereceğim. 3500 tl ye kaçırılmayacak ürün. Öneririm
Yukarda arkadaş sol ve sağ yön tayini iyi ama adam üstemi evdemi biraz zayıf kalıyor demiş

Ben öyle bir sorun yaşamadım açıkcası. Ama isterseniz yazılımından CS2 modunada alabilirsiniz. O zaman sesleri biraz daha iyi veriyor
Cs2 modu kötüymüs duyduma göre ama sen sorun yaşamadın reddit baktım yaşayanlar varmış alırım şimdi sorun yaşarım elimde kalır

Ben 4-5 aydır kullanıyorum, genel olarak güzel özellikle cs2de ayak sesleri iyi oluyor, kullanan kişinin kulaklık hassasiyetine ve ne kadar pro olduğunu da bağlı tabi ama. Tek sorunum kulaklık pedleri beni terletiyor, biraz daha hava alan bir model olmasını isterdim.

Ben 4-5 aydır kullanıyorum, genel olarak güzel özellikle cs2de ayak sesleri iyi oluyor, kullanan kişinin kulaklık hassasiyetine ve ne kadar pro olduğunu da bağlı tabi ama. Tek sorunum kulaklık pedleri beni terletiyor, biraz daha hava alan bir model olmasını isterdim.
Uygulamadaki ekolayzirlar kötüymüş kendin yapıcakmışın ve hafif kasası gıcırdama varmış harelde reddit yazmışlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pad alıştık artık sıcak ülkedeyiz

internetten videolarını izlerken oyun için iyi müzik için iyi değil dediklerini duymuştum, gıcırtı duyuyorum desem yalan olur sen dedin diye akşam kontrol ederim ama beni rahatsız edip bu ses niye var dediğim bir durum olmadı, bence olay tamamen kişisel, bazı şeyleri çok araştırayım derken bu kadar kasmamak lazım diye düşünüyorum. Fiyat olarak da çok güzel şu an Mayısta 5bin seviyesindeyken almıştım ben de.
Uygulamadaki ekolayzirlar kötüymüş kendin yapıcakmışın ve hafif kasası gıcırdama varmış harelde reddit yazmışlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pad alıştık artık sıcak ülkedeyiz

internetten videolarını izlerken oyun için iyi müzik için iyi değil dediklerini duymuştum, gıcırtı duyuyorum desem yalan olur sen dedin diye akşam kontrol ederim ama beni rahatsız edip bu ses niye var dediğim bir durum olmadı, bence olay tamamen kişisel, bazı şeyleri çok araştırayım derken bu kadar kasmamak lazım diye düşünüyorum. Fiyat olarak da çok güzel şu an Mayısta 5bin seviyesindeyken almıştım ben de.
evet doğru haklısın bide 3x deki gelen dönüştürücü kronik seslerde cızırtı patırdı oluyormuş plastik gıcırdama menteşe olduğu yerde oluyormuş

Geri