Steelseries Nova Serisi Kulaklığı

Reaksiyon skoru
10
Merhaba arkadaşlar,

SteelSeries Arctis Nova 7 Gen 1 (1. nesil) modeli alınır mı, yoksa SteelSeries Arctis Nova 3X Wireless mı alınmalı?

İkisi de indirime girdiği için kararsız kaldım. Özellikle Nova 7 Gen 1 ve Nova 3X Wireless modellerinde plastik aksam veya menteşe kısmında kırılma gibi kronik bir sorun var mı? Bunun dışında uzun kullanımda karşılaşılan başka kronik problemler (bağlantı kopması, batarya, mikrofon, yazılım vb.) yaşanıyor mu?

Bir de Nova 3X Wireless idarelik bir kulaklık olarak iş görür mü, yoksa çok kısa sürede yükseltme ihtiyacı hissettirir mi?

Bu modelleri kullanan veya deneyimi olan arkadaşlar bilgi verebilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar,

SteelSeries Arctis Nova 7 Gen 1 (1. nesil) modeli alınır mı, yoksa SteelSeries Arctis Nova 3X Wireless mı alınmalı?

İkisi de indirime girdiği için kararsız kaldım. Özellikle Nova 7 Gen 1 ve Nova 3X Wireless modellerinde plastik aksam veya menteşe kısmında kırılma gibi kronik bir sorun var mı? Bunun dışında uzun kullanımda karşılaşılan başka kronik problemler (bağlantı kopması, batarya, mikrofon, yazılım vb.) yaşanıyor mu?

Bir de Nova 3X Wireless idarelik bir kulaklık olarak iş görür mü, yoksa çok kısa sürede yükseltme ihtiyacı hissettirir mi?

Bu modelleri kullanan veya deneyimi olan arkadaşlar bilgi verebilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Yakın zaman önce Nova 3P den Nova 7 Gen 2 ye geçiş yaptım. Nova 3P rekabetçi oyunlarda ses kasma açısından biraz yetersiz kalıyor ve kasası plastik olduğu için ufak tefek tıkırtı sesleri oluyordu eklem yerlerinde. Çok iyi bir kulaklık değil ama kötü de diyemem. Nova 7 Gen 2 malzemesi çok daha kaliteli ve hem müzik dinleme hem de oyunlarda ses kasma açısından nova 3p ye göre çok daha iyi diyebilirim. Gen 1 modeli hakkında net bilgim yok arada farklılıklar olabilir bütçe varsa gen 2 tavsiye ederim.

Yakın zaman önce Nova 3P den Nova 7 Gen 2 ye geçiş yaptım. Nova 3P rekabetçi oyunlarda ses kasma açısından biraz yetersiz kalıyor ve kasası plastik olduğu için ufak tefek tıkırtı sesleri oluyordu eklem yerlerinde. Çok iyi bir kulaklık değil ama kötü de diyemem. Nova 7 Gen 2 malzemesi çok daha kaliteli ve hem müzik dinleme hem de oyunlarda ses kasma açısından nova 3p ye göre çok daha iyi diyebilirim. Gen 1 modeli hakkında net bilgim yok arada farklılıklar olabilir bütçe varsa gen 2 tavsiye ederim.
Gen 1 ( 7 bin TL ) gen 2 ( 12 ) bin tl reis
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nova 3x 3.400 TL

Ne kadar oldu alalı ve nasıl sesi ve cs2 nasıl ekolayzir yaptın pek anlamıyon ve menteşeler gıcırdama varmı gen 1 de vardı
gıcırdama yok hocam gecen hafta aldım cs de daha denemedim ama valo ve pubg de uygulamadan hazır ekolayzır ayarlarını seçince iyi ses kasılıyor.

Hocam merhaba. SteelSeries Arctis Nova 7 Gen 2 Wireless almayı düşünüyorum. Uzun süredir kullandığınızı gördüğüm için size sormak istedim.

Genel olarak kulaklıktan memnun musunuz? Yazılımsal ya da donanımsal herhangi bir sorun yaşadınız mı? Dip ses, bağlantı kopması, cızırtı, gıcırdama veya benzeri sizi rahatsız eden bir durum oldu mu?

Ayrıca ses kalitesi, mikrofonu, konforu ve pil ömrü konusunda deneyimleriniz nasıl? Özellikle FPS oyunlarında (CS2, Valorant, PUBG gibi) ayak sesi performansından memnun kaldınız mı?

Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,147
Üyeler
198,702
Son üye
solozebra

Geri