Yeni Mouse Pad Aldım Sonuç : Hüsran.

WaifStorm

80+
Reaksiyon skoru
1
bundan 2 gün önce full speed mouse pad arayısındaydım int de arastırdıgımda Blade Y yi gördüm hıc acısından soa speeden falan hızlı denildi ve yüzeyide plastik bir mouse paddi

dün geldi mouse pad 1 gün boyunca kullandım fakat inanılmaz derece elim ve kolum mouse pad'e yapısıyor mousenin kaygan olmasının bir artısı kalmıyor cünkü elim takıla takıla gidiyor
sleeve falanda kulalnmak istemiyorum sürekli tak cıkar yapmak istemiyorum.

Sizce Soa Speed alsam dahamı iyiy olur speedi yeterli gelirmi ? hız acısından benim için cok önemli hızlı olması gerekiyor
ayrıca blitz speed mouse pad var %90 speed diyor bu nasıldır
1786089928420.webp

Cevabınız için teşekkür ederim hocam ciddi oynayanlar için gerçekten önemli bişey

bundan 2 gün önce full speed mouse pad arayısındaydım int de arastırdıgımda Blade Y yi gördüm hıc acısından soa speeden falan hızlı denildi ve yüzeyide plastik bir mouse paddi

dün geldi mouse pad 1 gün boyunca kullandım fakat inanılmaz derece elim ve kolum mouse pad'e yapısıyor mousenin kaygan olmasının bir artısı kalmıyor cünkü elim takıla takıla gidiyor
sleeve falanda kulalnmak istemiyorum sürekli tak cıkar yapmak istemiyorum.

Sizce Soa Speed alsam dahamı iyiy olur speedi yeterli gelirmi ? hız acısından benim için cok önemli hızlı olması gerekiyor
ayrıca blitz speed mouse pad var %90 speed diyor bu nasıldır
Alıntıyı görüntüle
klasse al wraith sponsorların şişirdiği bir marka ace series şöyle kalite böyle kalite diye öve öve bitiremediler galiba ilk kez mousepad kullanıyorlar leş gibiydi direk iade ettim klassegear aldım efsane

Cevabınız için teşekkür ederim hocam ciddi oynayanlar için gerçekten önemli bişey
Benim de ciddi oynadığım dönemler oldu fps oyunu için bilemem fakat lol de normal bir mouse ve mousepad ile rank 1700 e kadar çıkmıştım euw da. Pro sahnede g102 kullanan bile gördüm ama dediğim gibi fps oyunlarında farklı olabilir

Geri