Plastik gıcırdaması var evet ama öyle insanı rahatsız etmiyor oyuna odaklanıncaevet doğru haklısın bide 3x deki gelen dönüştürücü kronik seslerde cızırtı patırdı oluyormuş plastik gıcırdama menteşe olduğu yerde oluyormuş
Plastik gıcırdaması var evet ama öyle insanı rahatsız etmiyor oyuna odaklanıncaevet doğru haklısın bide 3x deki gelen dönüştürücü kronik seslerde cızırtı patırdı oluyormuş plastik gıcırdama menteşe olduğu yerde oluyormuş
Zamanla gıcırdama ilerliyor kırılıyormuş reddit fotoğraf gördümPlastik gıcırdaması var evet ama öyle insanı rahatsız etmiyor oyuna odaklanınca
Peki 3x mi sendeki 3p mi 3x dönüştürücü kulaklıkda cızırtı patırtı sesler oluyormuşPlastik gıcırdaması var evet ama öyle insanı rahatsız etmiyor oyuna odaklanınca
Dönüştürücüye bu kadar takılma 50 liralık şeyZamanla gıcırdama ilerliyor kırılıyormuş reddit fotoğraf gördüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Peki 3x mi sendeki 3p mi 3x dönüştürücü kulaklıkda cızırtı patırtı sesler oluyormuş
Yok takılmıyom biliyom ucuz sen yaşadınmı 3x mi var sendeDönüştürücüye bu kadar takılma 50 liralık şey![]()
3x var bende. Valla bende typec soketi var oraya taktım. Ama mousenin dongle ını kulaklığın kutusundan çıkan dönüştürücü ile kullanıyom kopma felan yaşanmadı şuanYok takılmıyom biliyom ucuz sen yaşadınmı 3x mi var sende
Valla reis kusura bakma ama bu kırılıyo diyenler kulaklığın içinden geçiyo. Eleman sırf pahalı diye kulaklığın sınırlarını zorluyor. İnsan gibi kullanılırsa bi sorun çıkarmaz rahat olZamanla gıcırdama ilerliyor kırılıyormuş reddit fotoğraf gördüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Peki 3x mi sendeki 3p mi 3x dönüştürücü kulaklıkda cızırtı patırtı sesler oluyormuş