Çözüldü✓ Beyaz Renk RTX 5080 Sistem Nasıl Sizce ?

Reaksiyon skoru
12
Bütçe
15000
Beyaz renk RTX 5080 bir sistem topladım sizce nasıl önerdiğiniz ya da değiştirilmesi gereken parça var mı.

Beyaz renk RTX 5080 bir sistem topladım sizce nasıl önerdiğiniz ya da değiştirilmesi gereken parça var mı.

anakart olarak bunlara da bakabilirsin. B850 iyi bir tasarruf sağlar.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arada işlemciyi taksitle almayacaksan bu şekilde bundle olarak alınca daha uygun fiyata geliyor.

aio için de farklı bir şey bakabilirsin bence

çok fazla şey söylemiş gibi olacağım ama bence kasayı ve psuyu daha ucuza daha iyisini alırsın oradan arta parayla 9800x3d veya 9850x3d alınır

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-a32-plus-tg-argb-beyaz-1x120mm-argb-fanli-atx-kasa.html bu modelle neredeyse aynı eğer daha büyük kasa olması sıkıntı değilse msi mag pano 100r pz var ona da bakabilirsin

aio için de farklı bir şey bakabilirsin bence

çok fazla şey söylemiş gibi olacağım ama bence kasayı ve psuyu daha ucuza daha iyisini alırsın oradan arta parayla 9800x3d veya 9850x3d alınır

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-a32-plus-tg-argb-beyaz-1x120mm-argb-fanli-atx-kasa.html bu modelle neredeyse aynı eğer daha büyük kasa olması sıkıntı değilse msi mag pano 100r pz var ona da bakabilirsin
Msi kasayı beyendim birde psu için 10 bin tl demişim o da fazla geldi acaba sizin önerdiğiniz bir psu var mı

formda eski konulardan fikir alabilirsin hocam en çok enermax 1000w psuyu görüyordum fiyatına göre galiba ona iyi diyorlardı

Anakartı o kadar iyi almana gerek yok. Anakarttan 4-5k kısıp islemcini 9800x3d yapmalısın.
Butcede sorun yoksa islemciyi 9800x3d yap

Öyle yapıcam zaten iki işlemci arasındada çok fark almışken en iyisini alıyım diyorum
Çözünürlük 4k ise gerek yok 4K'da cpu limitli arada fark olmaz. SSD'yi 2tb falan yaparsınız aradaki farka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,178
Üyeler
202,214
Son üye
r5vil
Geri