Vatan Çalışanı, Seveni, Sempati Duyanı, Tanıdığı Vs. Olan Bakabilir mi?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bilmiyodum öğrendim kral sağ ol mu diyeyim? Satsın satmasına bişey diyen yok da STOKLARI BİTİRİYORUUUZZ diye mail atmak neyin kafası diye sormuştum ama serbest piyasayı falan anlatmışsın. Bu kafa yüzünden satıcılar bu halde zaten. Avrupada ne kadar serbest piyasa var bi bak bakalım? Piyasada 26ya satılan ürünü 29a STOKLARI BİTİRİYORUUUZ demek dolandırıcılık sayılmalı.
İşte çok benzer bir şekilde az önce on binlerce kişiye indirim olmayan bir indirim konusu bildirimi yolladın :)

ayrıca beş para etmez redmilere para verecenize gidin poco m serisi en güncel cihazlarını alan , xiaomi türkiye sadece bu yıl pazara sokup reklamını yapmayan 2 modelden biri ( 17 t ailesi , m8 ve m8 pro ) m8 pro alın , fiyatı hala kötü bence illa 15 pro acil alacaksan git m8 pro yu 20 k ya al
Redmi Note 8 Pro 2020de aldım sadece bir kez 2025 yılında bataryasını kendim yeniledim (WOYAX DEJİ) hala 8 saat ekran süresi veren sosyal medya uygulamaları vs kasamayan bir telefon olduğu için REDMİ serisine beş para etmez diyemem. Ama tabii ki daha iyisi vardır saygı duyarım.

Redmi Note 8 Pro 2020de aldım sadece bir kez 2025 yılında bataryasını kendim yeniledim (WOYAX DEJİ) hala 8 saat ekran süresi veren sosyal medya uygulamaları vs kasamayan bir telefon olduğu için REDMİ serisine beş para etmez diyemem. Ama tabii ki daha iyisi vardır saygı duyarım.
eskiden iyidi ama şu an beş para etmezler taa gibi kanallar içini parçalayıp bakıyorlar ve cihazın nasıl düzgün çalıştığını bu çöp parçalarla anlamak çok zor tabiri caizse allah a emanet çalışıyor , inançlı biri değilsen açıklamak çok zor , yeni çıkan serileri özellik note 14

İşte çok benzer bir şekilde az önce on binlerce kişiye indirim olmayan bir indirim konusu bildirimi yolladın :)
Forum kullanıcısı bir şahıs olduğum için, burası da bir forum olduğu için bu kadarcık bir durumu tolere edebilmeniz lazım yahu. Koskoca kurumsal bir firma olup da kazık fiyatı STOKLARI ERİTİYORUUZZ diye mail atmayla nasıl "çok benzer bir şekilde" oluyor birazcık mantık :D

Forum kullanıcısı bir şahıs olduğum için, burası da bir forum olduğu için bu kadarcık bir durumu tolere edebilmeniz lazım yahu. Koskoca kurumsal bir firma olup da kazık fiyatı STOKLARI ERİTİYORUUZZ diye mail atmayla nasıl "çok benzer bir şekilde" oluyor birazcık mantık :D
On binlerce kişiye senin indirim olmayan konunun bildirimi aynı anda gitti, yani tam olarak aynı şeyi yaptın.

On binlerce kişiye senin indirim olmayan konunun bildirimi aynı anda gitti, yani tam olarak aynı şeyi yaptın.
Konu başlığını STOKLARI ERİTİYORUZZ şeklinde açtım ve bu şekilde bildirim gitti de benim mi haberim yok?

yazdım hala da öyle yazıyor.
Ve bu konuyu açmam koskoca Vatan bilgisayarın kazık fiyatı STOKLARI ERİTİYORUUZ diye mail atmasıyla TAM OLARAK AYNI ŞEY ise ben size laf anlatamam, haklısınız. Aynen devam edin hayatta başarılar.

Konu başlığını STOKLARI ERİTİYORUZZ şeklinde açtım ve bu şekilde bildirim gitti de benim mi haberim yok?

Ve bu konuyu açmam koskoca Vatan bilgisayarın kazık fiyatı STOKLARI ERİTİYORUUZ diye mail atmasıyla TAM OLARAK AYNI ŞEY ise ben size laf anlatamam, haklısınız. Aynen devam edin hayatta başarılar.
Sıcak fırsat olmayan bir şeyi sıcak fırsatlarca paylaşmışsınız diyorum hâlâ üste çıkmaya çalışıyorsun. Oraya büyük fontla yazdığın başlıkta herhangi bir indirim görüyor musun sen?

Doğru kategoride açsan zaten seninle aynı fikirde olan insanlar gelip altına yazardı, böyle yaparak sadece boş antipati kastın

Üste çıkmak mı? Büyük font mu? Büyük küçük harf kullanarak gayet düzgün bir şekilde yazdım zaten konu başlığından da KOŞUN İNDİRİM VAR falan yazmıyor. İndirimin Vatanda değil Hepsiburada'da olduğunu anlattım ve linkini de verdim. 26bine Hepsiburada satıcısından bir telefon linki paylaştım. Daha ucuza güvenilir bir satıcıda yok o telefon. İhtiyacı olan alsın. Problem?

Ekran görüntüsü 2026-08-08 015233.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Doğru kategoride açsan zaten seninle aynı fikirde olan insanlar gelip altına yazardı, böyle yaparak sadece boş antipati kastın
Tamam da Hepsiburada linkini de verdim 26 bine güzel telefon güvenilir satıcıdan diye. Beğenmeyen almaz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,348
Üyeler
200,902
Son üye
Akczi

Geri