Ryzen 5 7500f + RX 9070 XT İkilisine Uygun Bir Monitör ?

Arkadaşlar uplıyorum sistem kargoda monitör ihtiyacı doğuyor,

Tekrar belirtmek istiyorum;

Çoğunlukla cs valorant lol oynayacağım fakat hikayeli oyun da bulunduracağım yani her iki tarafa da hitap etsin istiyorum bütçe 15e de cıkabilir sıkıntı yok önemli olan hepsiburada amazon satıcısı olması peşin fiyatına 6 takdit oldugu sürece bütçem oralara da cıkabilir.

yaaardııım

Arkadaşlar uplıyorum sistem kargoda monitör ihtiyacı doğuyor,

Tekrar belirtmek istiyorum;

Çoğunlukla cs valorant lol oynayacağım fakat hikayeli oyun da bulunduracağım yani her iki tarafa da hitap etsin istiyorum bütçe 15e de cıkabilir sıkıntı yok önemli olan hepsiburada amazon satıcısı olması peşin fiyatına 6 takdit oldugu sürece bütçem oralara da cıkabilir.

yaaardııım
Senin bütçene Ahmetin dediği sanki iyi gibi. Yotube videolarına baksana çok iyi duruyor görüntüleri.160 Hzden sonra OHAAAAlık bir fark yok normal oyuncuya..200 alsan da 240 alsan da tabi ki fark edecek ama 60 dan 140 160 180 geçtiğin gibi anlayamazsın-Monitör bir yere kadar objektif yada bilimsel veriyle inceleniyor..Sonunda iş zevkler ve renklere kalıyor..Kimisi az parlak kimisi matt kimisi kıllı seviyor.Ama

LG Ultragear™ G6 27" 27G610A-B 200Hz 1ms(gtg)
Ahmetin dediği TCL
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL5A
AOC'un bazı modelleri ve KTC- Msi çokça tavsiye ediliyor her forumda. 8-12 k arası monitörler gördüğüm kadarı ile aman aman fark yok - Bende TCL almayı planlıyorum ama biraz daha iner mi kampındayım

Son düzenleme:
Evet hocam miniled uygun olacaktır 60-144ten sonraki fark normal kullanıcı için çok farketmiyor

Evet hocam miniled uygun olacaktır 60-144ten sonraki fark normal kullanıcı için çok farketmiyor
Hocam benim pek ilgim bilgim yok bu konularda sizin dediğiniz gibi yapacağım attıgınız monitörün fiyatını kovalayıp kapıyorum o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,236,105
Üyeler
201,923
Son üye
myphysically
Geri