Psu Suz Öneri Akvaryum Kasa

Atrahen

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar merhaba. Şu an bir sistem topluyorum 9070xt nitro+ ve arctic liquid pro 3 360 sıvı soğutmanın sığabileceği akvaryum tarzı güzel bir kasa arıyorum. Fansız da olabilir fiyat konusunda çok uçmak istemiyorum 5-6k civarı önerebileceğiniz bir kasa var mı? Psu suz.

lianli dün v100r midi dyinimac 2 alsaydın keşke

Lianli v100r

Bu var ama nitro+ Sığar mı emin deilim çünkü büyük bir kart
Araştır eğer sığıyorsa kasanın hava akışı mükemmel zaten görünümüde
Bende tam bu kasaya bakıyordun 400mm ye kadar destekliyormuş. Flow modeliyla farkı hava akışı mı sadece? Bu kasayı alacağım teşekkür ederim.

Bende tam bu kasaya bakıyordun 400mm ye kadar destekliyormuş. Flow modeliyla farkı hava akışı mı sadece? Bu kasayı alacağım teşekkür ederim.
Arkadaşın attığı o11 dynamic mini v2 modelini alabilirsin fanlı modelini almanı öneririm ekstra egzoz için birtane düz fan alırsın olur biter. Fansız modeli alırsan bir kasa parası kadarda fanlara verirsin. Kasayı ben kullanıyorum ekran kartım 3 fanlı baya boşluk kalıyor yani çok daha büyük ekran kartları sığar. Kasayı anlatmaya gerek yok lian li kalitesi, her yeri ayrılıyor montaj yaparken baya kolaylık sağlıyor. Fotoğraf ekledim kafanda canlanması için.
1000071921.webp

Arkadaşın attığı o11 dynamic mini v2 modelini alabilirsin fanlı modelini almanı öneririm ekstra egzoz için birtane düz fan alırsın olur biter. Fansız modeli alırsan bir kasa parası kadarda fanlara verirsin. Kasayı ben kullanıyorum ekran kartım 3 fanlı baya boşluk kalıyor yani çok daha büyük ekran kartları sığar. Kasayı anlatmaya gerek yok lian li kalitesi, her yeri ayrılıyor montaj yaparken baya kolaylık sağlıyor. Fotoğraf ekledim kafanda canlanması için. Alıntıyı görüntüle
Teşekkür ederim şu an psusuz olarak siyah modelinin stoğu yok beyaz kasaylada çirkin durur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,430
Üyeler
200,931
Son üye
floppyxd48

Geri