Calypsoo
80+
- Reaksiyon skoru
- 115
Indirime girmis ama cok cok kaliteli degil. Bilginiz olsun. Fiyatina gore fena degil yine de.
Peki 3k'ya kadar sakal için ne önerirsiniz ?fiyatı normal braunun bu fiyattaki seti daha iyi
Modelini atar mısınız?fiyatı normal braunun bu fiyattaki seti daha iyi
powertec bakmanı tavsiye ederim en fiyst performans powertece bence degşet bişeyModelini atar mısınız?
Sadece sakal ise trinanın sıfır makinasını öneriririm toptancı olarak satıyorum 2 koliden fazla satmışımdır daha birtane şikayet gelmediPeki 3k'ya kadar sakal için ne önerirsiniz ?
Hangi model hocamSadece sakal ise trinanın sıfır makinasını öneriririm toptancı olarak satıyorum 2 koliden fazla satmışımdır daha birtane şikayet gelmedi
13lüsünü bu fiyata aldık 1 ay önce
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hangi model hocam
takılmadır sestir birşeydir var mı kesin olarak braun veya philipsin ekonomik paketlerinden daha mı iyi![]()
Trina Professional Saç Kesme Makinesi Turuncu TRNSACKS0082OR - Fiyatı, Yorumları
Professional Saç Kesme Makinesi Turuncu TRNSACKS0082OR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡ty.gl
Açıkçası fhilips tarzı ürün satmıyorum birsürü parçası var sattığım bozulan makinaları ben tamir ediyorum genelde edemezsemde topluca iadeye gönderiyorum trina hector powertec vs vs satıyorum ama bu makinadan bitane dahi şikayet almadım ve ya bana gelmedi bozuldu diyerek bende kullanıyorum dişi tam sıfır oyzdn koltuk altı gibi hassas bölgelerde kullanımını önermem vücüt ve sakal için powertec öneririm dişi biraz daha geride powertecin bence philipsten daha iyi hergün en az 2 tane philips geliyor dükkana abi yapabilirmisin diye :d seçim sizin hocamtakılmadır sestir birşeydir var mı kesin olarak braun veya philipsin ekonomik paketlerinden daha mı iyi
Bu sakalı sıfır mı alıyor gerçekten? Ben Trina diye araştırdığımda nedense https://www.trendyol.com/trina/sakal-kesme-makinesi-04-p-721649313?boutiqueId=61&merchantId=107599 bu model sıfır alıyordur diye düşünmüştüm![]()
Trina Professional Saç Kesme Makinesi Turuncu TRNSACKS0082OR - Fiyatı, Yorumları
Professional Saç Kesme Makinesi Turuncu TRNSACKS0082OR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡ty.gl