❌İndirim Bitti! Philips 10 İn 1 Erkek Bakım Seti 1699 Lira

fiyatı normal braunun bu fiyattaki seti daha iyi

Canavar gibi :D

image (1).webp

13lüsünü bu fiyata aldık 1 ay önce
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sadece sakal ise trinanın sıfır makinasını öneriririm toptancı olarak satıyorum 2 koliden fazla satmışımdır daha birtane şikayet gelmedi
Hangi model hocam

Saç kesme için olan makineleri alıp sakal tıraşı olmaya kalkmayın pişman olursunuz haberiniz olsun :D

takılmadır sestir birşeydir var mı kesin olarak braun veya philipsin ekonomik paketlerinden daha mı iyi
Açıkçası fhilips tarzı ürün satmıyorum birsürü parçası var sattığım bozulan makinaları ben tamir ediyorum genelde edemezsemde topluca iadeye gönderiyorum trina hector powertec vs vs satıyorum ama bu makinadan bitane dahi şikayet almadım ve ya bana gelmedi bozuldu diyerek bende kullanıyorum dişi tam sıfır oyzdn koltuk altı gibi hassas bölgelerde kullanımını önermem vücüt ve sakal için powertec öneririm dişi biraz daha geride powertecin bence philipsten daha iyi hergün en az 2 tane philips geliyor dükkana abi yapabilirmisin diye :d seçim sizin hocam

Bu sakalı sıfır mı alıyor gerçekten? Ben Trina diye araştırdığımda nedense https://www.trendyol.com/trina/sakal-kesme-makinesi-04-p-721649313?boutiqueId=61&merchantId=107599 bu model sıfır alıyordur diye düşünmüştüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,224
Üyeler
200,870
Son üye
furkanztrk1

Geri