❌İndirim Bitti! Getir Büyük Gedik Piliç Acılı Çıtır Bonfile 200g 45tl

mfm125

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,815
Salam parasına

Ekler

• Screenshot_20260809_195204_getir.webp
    Screenshot_20260809_195204_getir.webp
    125.7 KB · Hit: 452
nedense böyle şeyler hep getir büyükte oluyor getir büyük de sadece büyük getir depolarının bulunduğu şehirlerde oluyor yani depoda kalmış ürün gelme ihtimali yüksek tabi bir sorun çıkartır mı bilmiyorum keşke bizim şehrimizde de olsa

nedense böyle şeyler hep getir büyükte oluyor getir büyük de sadece büyük getir depolarının bulunduğu şehirlerde oluyor yani depoda kalmış ürün gelme ihtimali yüksek tabi bir sorun çıkartır mı bilmiyorum keşke bizim şehrimizde de olsa
Hepsi öyle zaten skt yakın oluyor ama sorun olacağını sanmam iade vs gibi konularda yardımcı oluyorlar.
Tabii stok yapmak için almamak lazım alın yiyin işte :)

Market fiyatı 245 - 285 arasında değişiyor Tavuk Bonfile 1 KG 'ın fiyat bir tık uygun skt yakın ürün gelmez büyük ihtimalle.
Market fiyatlarını https://marketfiyati.org.tr/ sitesinden kontrol edebilirsiniz.

Ekran görüntüsü 2026-08-09 204534.webp

Bu ürünü eskiden sürekli tüketirdim.
En son aldığım üründe pane sorunu vardı.
Zehir gibi tuzluydu yiyemedim. Kızarttıktan sonra çıtır tavuk gibi değilde, soslu ızgara gibi oldu. Tadına bakıp çöpe atmak zorunda kaldım. Üşenmedim firmaya bildirdim pek ciddiye almadılar kem küm dümenler şeyler anlattılar. O günden sonra gedik markasını eve sokmuyorum, Kimseye önermem.

• Hahaha
Reaksiyonlar: luse
beyaz et sektörü sıkıntıda sık sık indirim görürüz bu ara.

Geri