🔥İndirim Canon Pixma Ts3750i Çok Fonksiyonlu Renkli Kablosuz Yazıcı 2.559 TL

shyNNN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
838

Dip fiyat.

ÖzellikDetay
MarkaCanon
ModelPIXMA TS3750i
RenkSiyah
Baskı TeknolojisiMürekkep Püskürtmeli
Yazıcı TürüÇok Fonksiyonlu Renkli Yazıcı
Yazıcı ÇıktısıÇok Renkli
BağlanabilirlikUSB / Kablosuz
Renkli Baskı HızıDakikada 4 sayfa
Siyah-Beyaz Baskı HızıDakikada 7,7 sayfa
Önemli ÖzelliklerEkran, Hafif, Kenarlıksız Baskı, Otomatik Güç Açma
Ürün Ağırlığı4 kg
web.whatsapp (2).webp

Ekran görüntüsü 2026-08-10 163605.webp

2026 yılında kartuşlu yazıcı mı alınır. Çok çıktı ihtiyacın varsa mürekkep tanklı alacaksın. Ara sıra çıktı ihtiyacın varsa gideceksin kırtasiyeye. İnanın daha ucuza geliyor. Kartuşu kendim dolarayım diyorsun bir hafta sonra bozuluyor. Bir kartuş 1000 TL en az.

kartuşsuzu nasıl oluyor ki kağıda lazerle mi yazıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yoksa mürekkepli mi diğer seçenek
bende tonerli var günde 35-40 sayfa çıktı alıyorum. Ama haftada 2-3 için kartuşlu fena değil.

Şırıngayla dolduruluyormuş o yüzden kartuşu dert etmemek lazım. Her şey fiyatına göre. Bu fiyata iş görür

2026 yılında kartuşlu yazıcı mı alınır. Çok çıktı ihtiyacın varsa mürekkep tanklı alacaksın. Ara sıra çıktı ihtiyacın varsa gideceksin kırtasiyeye. İnanın daha ucuza geliyor. Kartuşu kendim dolarayım diyorsun bir hafta sonra bozuluyor. Bir kartuş 1000 TL en az.
Her şeyi kırtasiyeye götürmekten iyidir. Kartuşları zaten 500-600tl ye bulabiliyorsunuz 500 sayfa bassa sayfa başı 1 tl eder. Gayet mantıklı

Her şeyi kırtasiyeye götürmekten iyidir. Kartuşları zaten 500-600tl ye bulabiliyorsunuz 500 sayfa bassa sayfa başı 1 tl eder. Gayet mantıklı
Aynen aynen. Kartuş 500 TL ikinci eldir çalışma garantisi yoktur. 1000 TL satılan yer bile güven vermeyebilir. Kartuş içinde dolum yaptınmı kendini imha et sistemi var bozuluyor lanet şeyler düzelmiyor bir daha. 1 TL eder aynen. 100 sayfayı geçtiğini görmedim ama eskiydi benim yazıcı şimdikileri bilemem.

Bimde hp tanklı yazıcı 8binden 4 nine düşmüş alsam mı

Aynen aynen. Kartuş 500 TL ikinci eldir çalışma garantisi yoktur. 1000 TL satılan yer bile güven vermeyebilir. Kartuş içinde dolum yaptınmı kendini imha et sistemi var bozuluyor lanet şeyler düzelmiyor bir daha. 1 TL eder aynen.
Konudaki ürünü bilmiyorum ama canon e414 var bende pg-46 kartuş kullanıyor. Akakçe den de bakabilirsin. Arada amazonun kendisi bile satıyor ortalama 500-600 tl. Kartuşun üzerinde 400 sayfa yazıyor hadi 250 bassın maliyet 2 tl olsun yine iyi. Kırtasiyeye gitmekten 100 kat iyidir.

Konudaki ürünü bilmiyorum ama canon e414 var bende pg-46 kartuş kullanıyor. Akakçe den de bakabilirsin. Arada amazonun kendisi bile satıyor ortalama 500-600 tl. Kartuşun üzerinde 400 sayfa yazıyor hadi 250 bassın maliyet 2 tl olsun yine iyi. Kırtasiyeye gitmekten 100 kat iyidir.
En son aldım 2 ay istanbula gittim geldim kurumuştu buharda açtım bir hafta sonra bozuldular. Demek ki sen sık sık çıktı alıyon ilgileniyorsun. Benim yazıcı kaliteli yazıyordu seninki biraz alt seviyede o fark da var.

En son aldım 2 ay istanbula gittim geldim kurumuştu buharda açtım bir hafta sonra bozuldular. Demek ki sen sık sık çıktı alıyon ilgileniyorsun. Benim yazıcı kaliteli yazıyordu seninki biraz alt seviyede o fark da var.
Şöyle hiçbir şey çıkartmayacak olsam bile en kötü 2 haftada bir renkli/siyah beyaz çıktı alıyorum kartuşlar kurumasın diye. Siz baya bekletmişsiniz. O zaman kuruyor dediğiniz gibi evet.

Geri