🔥İndirim Canon Çok Fonksiyonlu Yazıcı 🔥2.699₺ ( Dip Fiyat!! )

Sürekli kullanacaksanız ve renkli lazım ise mürekkep tanklı modeller daha ekonomik. Epson, Canon ve HP de tanklı yazıcılar var. Epson markası kullanıyorum tavsiye ederim. Ama o modellerde çok sık kullanılmadığında püskürtme başlıklarında mürekkep donuyor. Makine üzerinde püskürtme temizleme işlemi yapılıyor ama uzun süre kullanılmaz ise çok fazla tıkanabilir. Ama arada bir kullanırım diyorsanız siyah beyaz işimi görür diyorsanız lazer yazıcı mantıklı. Uzun süre kullanmasan da tıkır tıkır çalışır ve uzun ömürlü olur. Lazer yazıcılarda kartuşu çipsiz olan modellerden bulursanız muadil mürekkep tozu dolumu yapılabiliyor. Yazıcı alırken makinenin fiyatından önce sarf malzemesi maaliyetine dikkat etmek gerekiyor.

Geçen sene 4.500 gibi bir fiyata aldım, muadil ürüne falan gerek bile yok orijinal mürekkebi oldukça uygun fiyatlı + o kadar yoğun kullanmama rağmen hala ilk doldurduğum bitmedi.

Kartuşlu yazıcı almak = ''Renkli yazıcı buldum, fiyatı çok ucuzdu düşünmeden aldım.'' alışverişidir.
bende de bu cihaz var ama 7k verilmez çok nadiren kullanıyorum mürekkep gerçekten hızlı kurumuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ek olarak kartuşlu yazıcı ölü yatırımdır asla alınmaz benim gibi nadir kullanıyorsanız riske atmayın kesinlikle lazer yazıcı alın

bende de bu cihaz var ama 7k verilmez çok nadiren kullanıyorum mürekkep gerçekten hızlı kurumuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ek olarak kartuşlu yazıcı ölü yatırımdır asla alınmaz benim gibi nadir kullanıyorsanız riske atmayın kesinlikle lazer yazıcı alın
7k verilmez zaten o yüzden fiyat geçmişine de bakılabilsin diye akakçe attım. 4-6 bin arasına buna benzer kalite ve özellikte, mürekkep fiyatını da göz önünde bulundurarak tercih yapılmalı.

Geri