Virüs Yemiş Olabilirmiyim ?

H₂SO₄

80+
Reaksiyon skoru
122
ilk fark ettiğim zaman kasadan fan sesi geldiğini duydum msi afterburner açtım ve dereceye baktım, sadece video izliyordum cpu derecesi ~70 civarı idi sonra 51-53 civarına düştü acaba mining virüsü felanmı yedim diye şüphelendim.
1. windows defender tarama yaptım temiz dedi
2. norton kurdum tarama yaptım temiz dedi
3. kaspersky kurdum tarama yaptım temiz dedi.
şidmilerde ise msi afterburner açınca fotofaki gibi 60-64 den 51-53 e düşüyor.
3 taramada tam tarama idi ama üçüde boş çıktı anlayamadım, şüpheli bişede indirmemiştim.
(umarım konuyu doğru yere açmışımdır)

Ekler

• 1786471819797.webp
    1786471819797.webp
    8.3 KB · Hit: 21
ilk fark ettiğim zaman kasadan fan sesi geldiğini duydum msi afterburner açtım ve dereceye baktım, sadece video izliyordum cpu derecesi ~70 civarı idi sonra 51-53 civarına düştü acaba mining virüsü felanmı yedim diye şüphelendim.
1. windows defender tarama yaptım temiz dedi
2. norton kurdum tarama yaptım temiz dedi
3. kaspersky kurdum tarama yaptım temiz dedi.
şidmilerde ise msi afterburner açınca fotofaki gibi 60-64 den 51-53 e düşüyor.
3 taramada tam tarama idi ama üçüde boş çıktı anlayamadım, şüpheli bişede indirmemiştim.
(umarım konuyu doğru yere açmışımdır)
Virüs yediğini düşünmüyorum

Virüsten kaynaklanmayabilir. Benim işlemcide yazın çok yüksek sıcaklıklara çıkıyor.

Virüs yediğini düşünmüyorum
Virüsten kaynaklanmayabilir. Benim işlemcide yazın çok yüksek sıcaklıklara çıkıyor.
3 tarama sonra artık 70 görmedim boşta ama yinede fotodaki gibi 60-65 arası olup düştüğü oluyor, ve msi afterburner açık kalıncada stabil 50-52 derece kalıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

afterburner da bi ayarda yapmadım ama çıncada bi 10-13 derece düşmeside bi garibime gitti

işlemciniz nedir?

3 tarama sonra artık 70 görmedim boşta ama yinede fotodaki gibi 60-65 arası olup düştüğü oluyor, ve msi afterburner açık kalıncada stabil 50-52 derece kalıyor

afterburner da bi ayarda yapmadım ama çıncada bi 10-13 derece düşmeside bi garibime gitti
Yaz ayı için bana normal geldi

Yaz ayı için bana normal geldi
yaz sıca desek sürekli 60 derecede gezmesi kerekmezmi ? benim anlamadığım afterburner açınca 20 saniyede nasıl 10 derece düştüğü ?

yaz sıca desek sürekli 60 derecede gezmesi kerekmezmi ? benim anlamadığım afterburner açınca 20 saniyede nasıl 10 derece düştüğü ?
düşer kral niye düşmesin benimde bi sekme açınca 75 e fırlıyor sonra 50 e geri düşüyor

nasıl yazmayı unutmuşum yaw :DDDD
cpu -> 7500f
sığutucu -> ben aslında yohum bu bir link
PBO acik mi hocam? acik ise oldukca normal. 7xxx-9xxx AM5 butun islemciler hava sogutmada pbo acinca agresif sicrama yapiyor. arkadaslara cok 7500f'li sistem kurdum hep oyundayken sicakliklari gozlemledim. kapaliyken sicaklik degerlerine bakmak aklima gelmemisti acikcasi.

PBO acik mi hocam? acik ise oldukca normal. 7xxx-9xxx AM5 butun islemciler hava sogutmada pbo acinca agresif sicrama yapiyor. arkadaslara cok 7500f'li sistem kurdum hep oyundayken sicakliklari gozlemledim. kapaliyken sicaklik degerlerine bakmak aklima gelmemisti acikcasi.
yok, açık değil

herhangi bi Overclock veya Undervolt yapmadım

Geri