Çerçeve Yasa Meclisten Geçti

kral merak ettim ben seni uzun süredir irili ufaklı her siyaset konusunda görüyorum. bu konuda yaşananlar barizken nasıl bu kadar uzak kalabildin buna? yani bilerek isteyerek mi açıp okumak istemedin aylardır? 1.5 yıldır adamlar bas bas bağırıyor biz salıvereceğiz pkklıları diye. merak ettim yani gerçekten bu merak sorusu amacım iğnelemek falan değil. ki aynısı daha önce bu ülkede yaşandı yani çözüm süreci adı altında. aynı adamlar bunu yapanlar yine. oy da veriyorsun, kötü olduğunu görmek hoşuna gitmiyor diye mi okumak istemedin
bu aralar siyasetten uzak kaldım onun yerine biraz daha iktisada yöneldim,önceden zaten böyle şeylerin olduğu az buz biliyordum,ben şahsen dağa zorla kaçırılan çocukların cezalandırılmasını zaten istemem,he gelgelim apo gib itlere,zaten geçti borun pazarı,pasifize edildi diye diye herifi adada yatırıyorlar keyfe kader,onun olmasını ben de elbet istemezdim,30 bin vatandaşımızın ölümünden sorumlu bir adamın ben de yaptığının bu dünyada kar kalmamasını isterim fakat üstte tükürsek bıyık aşağı tükürsen sakal,hadi bu barış süreci tamamlandı diyelim,o kadar şehidin ahını alacaksın,savaşmaya devam edeceksin diyelim,bunların yaptığı yıpratma savaşları+bunlara batıdan gelen destekle nereye kadar dayanabilirsin?

Artık otobüste yanınızdaki adam dağdan inmiş olabilir dikkat edin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cinayet hariç teröristlere 5-10 yıl arası ceza ertelemeli yasa.
Dağdaki teroristin cinayet işleyip işlemediğini nerden anlayacaklar?

Hocam zaten her gün yanımızdalardı ama devlet şimdi bunu tuttu resmileştirecek

Beyana dayalı kardeş. Zaten teslim olurken de aşçı ya da hizmet işlerine baktıkları şeklinde yalan söylüyorlardı. İstihbarata takılmadıktan sonra kimse anlamaz.

Geri